Άγριες Μέλισσες: Γνωστός σκηνοθέτης ο σύντροφος της τηλεοπτικής Θεοδοσίας! Άγριες Μέλισσες: Γνωστός σκηνοθέτης ο σύντροφος της τηλεοπτικής Θεοδοσίας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες: Γνωστός σκηνοθέτης ο σύντροφος της τηλεοπτικής Θεοδοσίας!

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική Θεοδοσία, κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι ερωτευμένη αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. 

Η ηθοποιός η οποία υποδύεται έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες που δεν είναι αγαπητός στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό της αγαπημένης σειράς, στην προσωπική της ζωή δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη με τον Θανάση Τότσικα.

Πρόκειται για τον αδελφό του Αποστόλη Τότσικα, μεγαλύτερο κατά δύο χρόνια από τον γνωστό ηθοποιό.

Ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης και εδώ και μερικούς μήνες, σύμφωνα με τη Real, είναι ζευγάρι με την ηθοποιό η οποία είδε τις καλλιτεχνικές της μετοχές να εκτοξεύονται με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους καθώς δεν θέλει να παίρνει φως η προσωπική του ζωή από τη δημοσιότητα.

Ενδεικτικό της ανάγκης των δύο ερωτευμένων να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία κοινή φωτογραφία τους, καθώς αποφεύγουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.epirusblog.gr
5 of 5
Άγριες Μέλισσες: Γνωστός σκηνοθέτης ο σύντροφος της τηλεοπτικής Θεοδοσίας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8231620578133133351
Σχόλια
item