Ράγισε καρδιές η Μελίνα Ασλανίδου - Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Ράγισε καρδιές η Μελίνα Ασλανίδου - Ο θάνατος που την «τσάκισε»
Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου κατάφερε να ραγίσει τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων καθώς ανέβασε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία και μίλησε για το θάνατο που την τσάκισε.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται ένα σωρό στιγμιότυπα με τους followers της ενώ ανεβάζει και θέματα που την απασχολούν προκειμένου να κάνει το δικό της σχόλιο.

Αυτός είναι ο θάνατος που «τσάκισε» τη Μελίνα Ασλανίδου

Χθες βράδυ, η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε μία πολύ συγκινητική εικόνα προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στον Τζόρτζ Μπίζος που έφυγε από τη ζωή.
Ο δικηγόρος Γιώργος Μπίζος, μια εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής ομογένειας, ο οποίος υπερασπίστηκε τον στενό φίλο του, τον Νέλσον Μαντέλα, γλιτώνοντάς τον από τη θανατική καταδίκη, πέθανε σήμερα σε ηλικία 92 ετών, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Σίριλ Ραμαφόζα.
Κατά τη διάρκεια των ετών του απαρτχάιντ ο Μπίζος υπερασπιζόταν στα δικαστήρια τα μέλη του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου (ANC). Και όταν έφτασε η ώρα της πτώσης του καθεστώτος, συμμετείχε στη σύνταξη του νέου, δημοκρατικού Συντάγματος της χώρας.
Μετά την κατάργηση του απαρτχάιντ, ο Μπίζος συνέβαλε στη συγκρότηση της Επιτροπής Αλήθειας και Συμφιλίωσης, έργο της οποίας ήταν να ερευνήσει τα πολιτικά εγκλήματα του προηγούμενου καθεστώτος.
Ο Γιώργος Μπίζος γεννήθηκε το 1927 στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας. Έφυγε το 1941 μαζί με τον πατέρα του και έφτασαν ως πρόσφυγες στη Νότια Αφρική, όπου αργότερα σπούδασε νομικά και άρχισε να δικηγορεί το 1954. 
Για τους αγώνες του τιμήθηκε από πολλούς διεθνείς οργανισμούς. Το 2010 κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του, «Οδύσσεια προς την ελευθερία».
Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία φωτογραφία λοιπόν στην οποία ο Τζορτζ Μπίζος ποζάρει στο πλευρό του Νέλσον Μαντέλα, με την τραγουδίστρια να γράφει από πάνω: «Καλό ταξίδι μεγάλε Έλληνα».
Μελίνα Ασλανίδου instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Ράγισε καρδιές η Μελίνα Ασλανίδου - Ο θάνατος που την «τσάκισε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9143284660875654795
item