Άρτα: Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας Άρτα: Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας

Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας | Museum Finder | Ανακαλύψτε τα Μουσεία της  Ελλάδας
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας συμμετέχει στον ψηφιακό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (25-27 Σεπτεμβρίου 2020), το θέμα των οποίων για τη φετινή χρονιά είναι «Πολιτιστική Κληρονομιά και Εκπαίδευση- η δια βίου μάθηση». 

Στο πλαίσιο αυτό, η Εφορεία επιθυμεί να δημιουργήσει από κοινού με τους Αρτινούς συμπολίτες μας την ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο…»,
Βίντεο της έκθεσης αυτής θα αναρτηθεί κατά το διάστημα εορτασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Υπηρεσίας μας (facebook, youtube), καθώς και στο facebook των ΕΗΠΚ.
Για το σκοπό αυτό, παρακαλούνται όσοι Αρτινοί φίλοι αλλά και σχολικές μονάδες επιθυμούν, να αποστείλουν φωτογραφίες από το προσωπικό τους αρχείο ή από το αρχείο των σχολείων, στις οποίες θα απεικονίζονται σχολικά κτίρια, αίθουσες, δραστηριότητες και μαθητές της Άρτας παλαιότερων δεκαετιών και οι οποίες θα αποτελέσουν το υλικό της ψηφιακής αυτής έκθεσης.
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή και θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ama@culture.gr ή με μήνυμα (inbox) στη σελίδα του facebook του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας έως τις 20.09.2020.
Σε περίπτωση που το υλικό δεν είναι ψηφιοποιημένο, μπορούν να παραδώσουν το έντυπο υλικό που διαθέτουν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας, κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Κωνσταντίνο Υψηλό (τηλ. 26810 71700, 21191), για να αναλάβουν από την Εφορεία την ψηφιοποίησή του.
Το φωτογραφικό υλικό πρέπει να συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του κατόχου (ώστε να γίνεται η αναφορά της προέλευσης), τη σχολική μονάδα, το έτος λήψης της φωτογραφίας, το είδος των απεικονιζόμενων δραστηριοτήτων.

Πληροφορίες:
Βασιλική Γαλάνη, Αρχαιολόγος (26810 24636,)
Κωνσταντίνος Υψηλός, Συντηρητής Αρχαιοτήτων (26810 71700, 21191)
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 320527329999256349
Σχόλια
item