Επέτειος γάμου για την Anita Brand και τον Χάρη Χριστόπουλο Επέτειος γάμου για την Anita Brand και τον Χάρη Χριστόπουλο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επέτειος γάμου για την Anita Brand και τον Χάρη Χριστόπουλο

Επέτειος γάμου για την Anita Brand και τον Χάρη Χριστόπουλο
Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Την ευτυχία τους μάλιστα ήρθε να ολοκληρώσει τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους.
Η όμορφη makeup artist που επικοινωνεί με τους fans της μέσω Instagram συχνά πυκνά, πριν λίγες ώρες έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον γνωστό φωτογράφο και κριτή του «My Style Rocks».
«Δυο χρόνια κ ένα χριστοπουλάκι αργότερα….Λίγες μέρες πριν την επέτειο γάμου μας, επισκεφτήκαμε (όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι) το νησί του Σικελιανού, τον Άγιο Νικόλαο στη Λευκάδα όπου παντρευθήκαμε. 
Φέτος όμως είχε άλλη συναιστιματικη αξία η επίσκεψη μας στο νησάκι αυτό, γιατί φέτος πήγαμε μαζί με τον αγγελούδι μας. 4.9.2018. P.s.: το μωράκι το κράτησα ούτε για μισό λεπτό στην αγκαλιά μου ίσα ίσα για να βγάλουμε μια φωτογραφία.
Εννοείτε πως ταξίδευε μέχρι το νησί μέσα στο port bebe του σε ασφάλεια κ προστατευμένο από τον ήλιο» έγραψε στη λεζάντα των παρακάτω φωτογραφιών. 


epirusblog.gr
5 of 5
Επέτειος γάμου για την Anita Brand και τον Χάρη Χριστόπουλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4866448751950802398
Σχόλια
item