7 πράγματα που θέλουν οι άνδρες να έχει η γυναίκα των ονείρων τους

7 πράγματα που θέλουν οι άνδρες να έχει η γυναίκα των ονείρων τους
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνδρα να νιώσει ότι έχει απέναντί του τη γυναίκα της ζωής του.
Για χρόνια μιλάνε οι άντρες για την εύρεση της σωστής γυναίκας, κάποια που θα σταθεί στο πλευρό τους στα καλύτερα αλλά και στα χειρότερα. 
Εκείνης που τους κάνει να αποφασίσουν να μοιραστούν τον κόσμο τους με τη γυναίκα που θα είναι η μητέρα των παιδιών τους, να τους βοηθήσει όταν είναι στα κάτω τους και να τους κάνει καλύτερους άντρες από ότι είναι τώρα.
Οι άντρες όταν βρίσκουν την μία και μοναδική γυναίκα στη ζωή τους δεσμεύονται και είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που παίρνουν. Mερικοί υποστηρίζουν ότι ίσως είναι και η πιο σημαντική.
Αλλά πως φαίνεται η σωστή γυναίκα στα μάτια τους;
Για χρόνια οι γυναίκες μοιράζονται τι θέλουν από τους άντρες αλλά ποτέ δεν λέμε για το τι θέλουν οι άντρες.
Βλέπετε, υπάρχουν τόσα πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να δουν σε κάποια πριν αποφασίσουν να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί με αυτήν και να αντέξει στο πέρασμα των χρόνων.
Τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες σε μία γυναίκα;
1. Χαρακτήρας
Το να είσαι πραγματικά όμορφη, δεν έχει καμία σχέση με το πώς φαίνεσαι, αλλά πάντα έχει να κάνει με το ποια είσαι. 
Θέλουν οι άνθρωποι που βάζουν τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια για να εξασφαλιστεί να φαίνονται καλά όπως κάνουν για να είναι γνήσιοι και πραγματικοί. 
Γνωρίζετε »εκείνο το κορίτσι» που είστε όταν είστε γύρω από τις φίλες σας; Αυτό είναι που πραγματικά είστε.
Μην διστάζετε να είστε έτσι με τους άντρες. Βλέπουν να γελάτε ανεξέλεγκτα με τους φίλους σας, έτσι θέλουν να γελάτε μαζί τους. 
Αγαπάνε τις γυναίκες που έχουν ωραία αίσθηση του χιούμορ και δεν παίρνουν τη ζωή τόσο σοβαρά. Να είστε ο εαυτός σας. 
Παραγγείλετε ένα cheeseburger για το μεσημεριανό γεύμα και πασαλειφτείτε με κέτσαπ σε όλο το πρόσωπό σας.
Βάλτε μία φόρμα και ένα t-shirt όταν θα έρθει το αγόρι σας. Μην βάλετε μακιγιάζ και μην φτιάξετε τα μαλλιά σας. 
Είναι όλα εντάξει και αρέσει πραγματικά στους άντρες αυτό. Αρέσει στους άντρες όταν θα ντυθούμε και αισθανόμαστε όμορφα, αλλά να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να αναστρέψετε ένα διακόπτη από τον πραγματικό σας εαυτό, προκειμένου να κερδίσει την αποδοχή του. 
Όταν αισθάνεστε την ανάγκη να το κάνετε αυτό, είστε ακριβώς με τον λάθος άνθρωπο.
2. Σεβασμός
Πως παρουσιάζεται τον εαυτό σας λέει πολλά για το ποια είστε. Φορώντας ρούχα που τονίζουν το σώμα σας δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε πιστεύω ότι είναι ασέβεια. 
Όμως, στη σημερινή κοινωνία, υπάρχει κάτι που ονομάζεται social media, και αυτό είναι ουσιαστικά το βιογραφικό σας σημείωμα για τους άνδρες. Πού θα πάτε, με ποιους θα είστε ότι λέτε και πως το λέτε εσείς σας αντανακλά ως ένα άτομο.
Και, ειλικρινά μιλώντας, οι άνδρες δεν θέλουν κάποια που να είναι παντού, να κάνει τα πάντα με τον καθένα. 
Τα αγοράκια που θέλουν το δημοφιλές κορίτσι θα μπορούσε, αλλά οι πραγματικοί άνδρες δεν παίζουν με αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να σεβαστείς έναν άντρα αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου. Πώς θα ήταν αυτό δυνατό;
Οι άντρες προτιμούν τη γυναίκα που κάθεται στο σπίτι, διαβάζοντας ένα βιβλίο, σε αντίθεση με το να μεθάει με τις φίλες της τα σαββατοκύριακα, προτιμάνε την γυναίκα που η ζωή της είναι πιο χαμηλών τόνων, γιατί αυτό την κάνει πιο ενδιαφέρουσα.
Τα λιγότερα που γνωρίζουν για τη ζωή μίας γυναίκας, τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται η γυναίκα αυτή. 
Τους αναγκάζει, να αναζητήσουν και να ρωτήσουν. Οι συνομιλίες σας μαζί του αποκτούν ουσία και γίνονται πιο ελκυστικές. Αν γνωρίζουν που έχετε πάει και τι έχετε κάνει δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.
3. Στοργή
Οι άντρες είναι πολύ φυσικά ανθρώπινα όντα. Πάντα τους ανεβάζει η επαφή, το άγγιγμα. Είναι αυτονόητο ότι μία γυναίκα που είναι πολύ ελεύθερη με το να δείχνει την αγάπη της θα τους δελεάσει. Είναι πολύ ζεστό και φιλόξενο για έναν άνδρα.
Θέλουν μία γυναίκα να τους προσεγγίσει και να τους αρπάξει από το χέρι, θέλουν να πηγαίνετε να τους φιλάτε τυχαία, θέλουν να τους αγκαλιάζετε και να τους ρωτάτε πως ήταν η μέρα τους. 
Δείχνετε και αισθάνονται ότι τους θέλετε. Απλά ενισχύει την σχέση που έχετε μαζί του και ανοίγει νέους τρόπους επικοινωνίας, τους κάνει να αισθάνονται άνετα.
4. Ευφυΐα
Το να διεγείρεται τις συνομιλίες σας μπορείτε να κάνετε έναν άντρα να γίνει τρελός.
Οι ευφυείς γυναίκες είναι αυτές που ξέρουν πολλά για τον κόσμο γύρω τους, αλλά ακόμη περισσότερο, έχουν ένα έντονο ενδιαφέρον για να τον κάνουν καλύτερο. 
Σκέφτονται με βάση την κρίση τους και αυτό είναι που διεγείρει τις αισθήσεις των αντρών.
Επιπλέον, έχουν αυτήν την τάση να είναι επιτυχημένες. Οι αποφάσεις που αντιμετωπίζουν οι άντρες στη ζωή τους, μπορεί συχνά να τους κάνουν αβέβαιους, μπορεί όμως να βρεθεί κάποια διορατική γυναίκα στο πλευρό τους και να τους βοηθήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.
 Αυτό δεν χρειάζεται να είστε απόφοιτες του Harvard, απλά θέλει εξυπνάδα, λογική και κατανόηση.
5. Εμπιστοσύνη
Μία γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της, ανεξάρτητα από τα ελαττώματα της, θα αγαπήσει έναν άντρα και με τα δικά του ελαττώματα. Υπάρχει κάτι σέξι σε μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Οι άντρες δεν παρατηρούν τις αδυναμίες μας.
Αν προσελκύεται έναν άντρα δεν θα κάτσει να αναλύσει κάθε σπιθαμή του σώματός σας για να βρει την τελειότητα. 
Αυτό δεν υπάρχει, και δεν ψάχνουν γι’ αυτό. Μία γυναίκα που γνωρίζει και κατανοεί την αξία της είναι πολύ ελκυστικό. 
Στην ουσία, οι άντρες ψάχνουν κάποια να τους συμπληρώσει, να μην είναι απλώς ένα »τρόπαιο» δίπλα τους. Οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν και δεν περιμένουν για να τους το δώσουν.
Πέρα από αυτό, μία γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της είναι ικανοποιημένη με το σώμα της και τον εαυτό της. 
Όσο τρελό κι αν ακούγεται η εμπιστοσύνη είναι κάτι που μπορείτε να την αισθανθείτε από σεξουαλική άποψη. Είναι σχεδόν σαν μία ενέργεια που μας προσελκύει και κάνει για μία ακόμα καλύτερη σεξουαλική εμπειρία.
6. Φιλοδοξία
Οι άνδρες τους αρέσει να προσέχουν τη σχέση τους και να προγραμματίζουν τη ζωή τους, αλλά επίσης τους αρέσει μία γυναίκα να μπορεί να προγραμματίσει τη ζωή μαζί τους. 
Δεν θέλουν να παίρνουν κάθε απόφαση μόνοι τους. Χρειάζονται κάποια με όραμα να τους δείξει πέρα από το σήμερα.
Οι αποφασισμένες γυναίκες είναι και οι πιο αφοσιωμένες. Τελικά, μια γυναίκα που είναι πρόθυμη για να είναι η καλύτερη μητέρα για τα παιδιά της ή να έχει μία επιτυχημένη καριέρα είναι αυτή που θα προσπαθήσει για μία επιτυχημένη σχέση. 
Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα παρατήσει και να φύγει.
Αν όμως λείπει η φιλοδοξία, ωστόσο, οι πιθανότητες είναι ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει κάπως διαφορετικό. Οι επίδοξοι άνθρωποι σε γενικές γραμμές βρίσκουν τρόπους πώς να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν μεταξύ τους.
7. Ταπεινότητα
Φυσικά, οι ταπεινοί άνθρωποι επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους προς τα έξω. Όταν αναζητάτε ένα σύντροφο ζωής αυτό γίνεται πολύ ελκυστικό για έναν άντρα. 
Οι ταπεινές γυναίκες αποπνέουν συμπόνια για τους άλλους, βάζοντας την ευτυχία των άλλων πριν από την δική τους. Αλλά αυτό το κάνουν με τέτοιο τρόπο, που τους φέρνει ειρήνη και προστασία.
Αν αποφασίσει το αγόρι σας να σας πει πώς αισθάνεται για σας, ή ακόμα και να σας πει πόσο όμορφη πιστεύει ότι είστε, μην παραξενευτείτε. 
Οι άντρες χρειάζονται πολύ θάρρος για να το κάνουν αυτό. Να είστε ταπεινές και να έχετε την αξιοπρέπεια να το αναγνωρίσετε, έστω και αν δεν αισθάνεστε απαραιτήτως με τον ίδιο τρόπο.
Έτσι, σταματήστε να προσπαθείτε. Αυτό που έχει σημασία είναι ποια είστε – αυτό είναι που ένας πραγματικός άντρας θέλει.
Απλά να είστε εσείς , με τα ελαττώματα σας και όλα.
popup.gr via ladylike.gr
epirusblog.gr
5 of 5
7 πράγματα που θέλουν οι άνδρες να έχει η γυναίκα των ονείρων τους
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7079498496437398100
item