Κορωνοϊός: Ποια καταστήματα θα κλείνουν από τα μεσάνυχτα ως τις 5 το πρωί -Σε Αττική και άλλες 10 περιφέρειες Κορωνοϊός: Ποια καταστήματα θα κλείνουν από τα μεσάνυχτα ως τις 5 το πρωί -Σε Αττική και άλλες 10 περιφέρειες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ποια καταστήματα θα κλείνουν από τα μεσάνυχτα ως τις 5 το πρωί -Σε Αττική και άλλες 10 περιφέρειες

Τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας, η κυβέρνηση αποφάσισε τον περιορισμό λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης από τα μεσάνυχτα έως τις 05:00 το πρωί. 

Συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και στις περιοχές που είναι σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων (Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Λέσβο και Μύκονο), αναστέλλεται η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής πώλησης αγαθών όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες.

«Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, εξαρτάται απ' όλους. Η Πολιτεία παρακολουθεί στενά.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε, η κυβέρνηση αποφάσισε τον περιορισμό λειτουργίας καταστημάτων όπως περίπτερα και μίνι μάρκετ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί στην Αττική. Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα», τόνισε ο κος Χαρδαλιάς..


epirusblog.gr
5 of 5
Κορωνοϊός: Ποια καταστήματα θα κλείνουν από τα μεσάνυχτα ως τις 5 το πρωί -Σε Αττική και άλλες 10 περιφέρειες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7926688082948548818
Σχόλια
item