Πρέβεζα: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 40χρονος που πυροβολήθηκε από συγχωριανό του στην Άνω Μυρσίνη- Πρέβεζα: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 40χρονος που πυροβολήθηκε από συγχωριανό του στην Άνω Μυρσίνη- | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 40χρονος που πυροβολήθηκε από συγχωριανό του στην Άνω Μυρσίνη-

Συνελήφθη ο δράστης του φονικού που συντάραξε όλη την κοινωνία-

Αγωνία για το δεύτερο θύμα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Την ίδια σχεδόν ώρα που ο βαρύτατα τραυματισμένος 40χρονος άνδρας ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου δέχτηκε πυροβολισμό από 48χρονο συγχωριανό του στην Άνω Μυρσίνη Πρέβεζας έχανε τη μάχη για τη ζωή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν και τον δράστη στο χωριό Σκεπαστό του Φαναρίου.

Ο άτυχος 40χρονος νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ωστόσο οι γιατροί από την αρχή μιλούσαν για μια άνιση μάχη αφού τα τραύματα στο κεφάλι ήταν βαρύτατα.

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα και ο 41 ετών αδελφός του δράστη ο οποίος επίσης δέχτηκε τα πυρά του κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που συντάραξε όχι μόνο τη Μυρσίνη αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Ο δράστης αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου και οι αστυνομικοί είχαν διοργανώσει μια πολύ μεγάλη επιχείρηση με δεκάδες μπλόκα για να τον συλλάβουν.

Θλίψη, οργή, αγωνία για την τύχη του δεύτερου θύματος και πολλά ερωτηματικά για τα αίτια αυτού του πρωτοφανούς συμβάντος κυριαρχούν στην περιοχή κυρίως μετά την είδηση για το θάνατο του άτυχου άνδρα που ήταν και πατέρας ενός παιδιού.epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 40χρονος που πυροβολήθηκε από συγχωριανό του στην Άνω Μυρσίνη-
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 295541375271172256
Σχόλια
item