Γιάννενα: Κλείσιμο και πρόστιμα σε 2 καταστήματα στα Ιωάννινα Γιάννενα: Κλείσιμο και πρόστιμα σε 2 καταστήματα στα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Κλείσιμο και πρόστιμα σε 2 καταστήματα στα Ιωάννινα

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες τα Ιωάννινα βρίσκονται σε καθημερινή βάση πια στο χάρτη των κρουσμάτων κορονοιου τα οποία ανακοινώνονται καθημερινά. 

Το γεγονός είναι ότι αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση τότε θα ληφθούν και περιοριστικά μέτρα και για τα Γιάννενα όπως έχουν ληφθεί ήδη σε αρκετές άλλες περιοχές της χώρας.

Μεγαλύτερη φαίνεται να είναι και η κινητοποίηση των τοπικών αρχών καθώς χθες μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία διαπίστωσε ότι σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης δεν τηρούνταν τα μέτρα κατά της αποφυγής της διάδοσης του κορονοιου με αποτέλεσμα να υποβληθούν πρόστιμα και να ανασταλεί η λειτουργία των δύο αυτών καταστημάτων για 15 μέρες. 

Όσο η κατάσταση θα συνεχίσει να είναι δύσκολη οι ελεγχοι εντατικοποιηθούν και είναι ευθύνη όλων να φροντίσουν ώστε τα Γιάννενα να μείνουν εκτός των extra περιοριστικών μέτρων ή ακόμα και ενός lockdown. 

Οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρισιμες.epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Κλείσιμο και πρόστιμα σε 2 καταστήματα στα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8945296820692588769
Σχόλια
item