Πώς να την ρίξεις στο κρεβάτι από το 1ο ραντεβού


Ήρθε η στιγμή να ενεργήσεις σαν μοιραίος star του σινεμά…

Σου αρέσει τόσο πολύ που την πολιορκείς δυο χρόνια και τελικά καταφέρνεις το ακατόρθωτο: Να βγείτε. Ώρα να το πας στο επόμενο level! Nα την ρίξεις στο κρεβάτι…

Μην αγχώνεσαι, δεν εννοώ να πάρεις ένα ρόπαλο και την κοπανήσεις σαν Νεάτερνταλ. Να κάνετε έρωτα, sex. Πως αλλιώς να στο πω βρε άνθρωπε;

Βήμα 1ο: Ντύνεσαι καταλλήλως

Που θα πάτε ραντεβού; Στον Φλοίσβο; Φόρα ένα λευκό παντελονάκι και μια μαρινιέρα. Στο ΣΕΦ να δείτε Θρύλο; Ντύσου στα ερυθρόλευκα. Στην όπερα; Ντύσου με ένα ωραίο κουστουμάκι α αλ Daniel Craig 007. Θα νιώσει άνετα όταν σε δει να νιώθεις άνετα με το περιβάλλον.

Βήμα 2ο: Συζήτα σαν άνθρωπος

Μην ξεκινήσεις να της λες για την πρώην σου που σε άφησε για έναν πλούσιο και περνάει χάλια και εσύ χαίρεσαι γιατί ζεις ζωάρα και αυτή είναι 400 κιλά. Όχι, να χαίρεσαι, αλλά μην το συζητάς. Ειδικά μαζί της. Ρώτα για την δουλειά της, τα χόμπι της, τα όνειρά της.

Βήμα 3ο: Πήγαινέ την για χορό

Ο χορός μας φέρνει κοντά. Πολύ κοντά. Μην την πας να χορέψετε break dance λες και είσαι παιδί του ghetto στο Μπρονξ. Το λάτιν αρέσει στις γυναίκες και θα σας φέρει πολύ κοντά. Επίσης μην πας να κάνεις τον επαγγελματία Κουβανό χορευτή. Θα γίνεις ρεζίλι. Εναλλακτικά μπορείς σε κανά κλαμπ ντάμπα-ντούμπα. Εκεί τα χορεύουν όλα ίδια!

Βήμα 4ο: Πιείτε κανά σφηνάκι

Μην γίνεται ζάντα. Κέρνα ένα σφηνάκι το κορίτσι και ένα δεύτερο αν χρειαστεί. Άντε και τρίτο. Αφενός θα της ρίξεις τις άμυνες, κάτι που μην γελιόμαστε είναι υπέρ σου, αφετέρου θα νιώσει πιο λυμένη. Χορός και ποτό = αφροδισιακό!

Βήμα 5ο: Φίλησέ την

Είναι το κομβικό σημείο όπου τα μάτια σου και τα μάτια της θα ενωθούν. Πρόσεχε καημένε μην πας σαν ούγκανος! Αργά πλησίασέ την και μόλις δεις ανταπόκριση φίλησέ την. Ούτε πριν, ούτε μετά.

Βήμα 6ο: Προσκάλεσέ την για ένα τελευταίο ποτό

Αφού έχεις καταφέρει όλα τα παραπάνω είσαι τετ α τετ με την εστία και τον τέρμα εξουδετερωμένο. Αν ανέβει σπίτι σου είσαι winner. Μην αγχώνεσαι, ξέρει εκείνη καλύτερα από εσένα τι θες και τι πρέπει να κάνει. Εκτός από αυτό όμως υπάρχει και το όχι. Δέξου το. Προχώρα. Άλλη μέρα. Θα υπάρξει, να είσαι βέβαιος…

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς να την ρίξεις στο κρεβάτι από το 1ο ραντεβού
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6327616525647306347
item