Σοκ από τον ξυλοδαρμό 17χρονου στο Γαλάτσι -Τον χτυπούσαν 20 ανήλικοι με μανία επί 10 λεπτά [εικόνες]

Σοκ από τον ξυλοδαρμό 17χρονου στο Γαλάτσι -Τον χτυπούσαν 20 ανήλικοι με μανία επί 10 λεπτά [εικόνες]

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του ανελέητου ξυλοδαρμού ενός 17χρονου από ανήλικους στο Γαλάτσι.

Η υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά την είδηση του ξυλοδαρμού 13χρονης στη Λαμία από τρεις 17χρονες. Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα του νεαρού μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Όπως είπε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο 17χρονος ξεκίνησε να πάει για καφέ μαζί με φίλους του. Στον δρόμο βρέθηκε μπροστά σε έναν καυγά. 

Αν και δεν μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους, φώναξε «Σταματήστε» και τότε δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από νεαρό, ο οποίος τον γρονθοκόπησε και τον σώριασε στο έδαφος.

Ενώ βρισκόταν στο έδαφος, δέχθηκε κλωτσιά και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μαζεύτηκαν από πάνω του περίπου 20 άτομα που συνέχισαν να τον χτυπούν με μανία. 

Όπως ανάφερε η μητέρα, η επίθεση διήρκεσε τουλάχιστον 10 λεπτά και ο γιος της έφτασε στο σημείο να λιποθυμήσει.

Ο 17χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα, ενώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη γνάθο. Έχει υποστεί σοκ από την επίθεση και παρακολουθείται πλέον από ψυχολόγο.

Δείτε εικόνες από τα τραύματα του 17χρονου όπως παρουσιάστηκαν στον ΑΝΤ1:

ξυλοδαρμός ανήλικου τραύματα

ξυλοδαρμός ανήλικου τραύματα

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, τα παιδιά που εξαπέλυσαν την επίθεση είναι από άλλη περιοχή, αλλά πηγαίνουν από πλατεία σε πλατεία και δημιουργούν θέματα. 

Σύμφωνα με την ίδια, αναζητώντας προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα κατάφεραν να εντοπίσουν από τα 20 παιδιά τα 4, τα οποία κλήθηκαν στην αστυνομία και παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στο περιστατικό.

Η δικηγόρος της οικογένειας, η οποία μίλησε επίσης στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «μία σκληρή συμμορία 20 μελή ανηλίκων, που έχουν γίνει φόβος και τρόμος στο Γαλάτσι». 

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας συνεχίζει και στέλνει μηνύματα στον 17χρονο μέσω Facebook ζητώντας του να μην δώσει συνέχεια. Σύμφωνα μάλιστα με τη δικηγόρο, γονείς ανέφεραν ότι ο αρχηγός έχει πάνω του στιλέτο.

Όπως τόνισε τόσο η μητέρα όσο και η δικηγόρος της οικογένειας, το παιδί κατάφερε να προστατευτεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης επειδή γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε η αναφορά πως όταν η οικογένεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση, ο αξιωματικός υπηρεσίας συνέστησε στη μητέρα, όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας, να μην κινήσει τις διαδικασίες. 

Από την πλευρά της, η μητέρα του παιδιού δήλωσε ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

epirusblog.gr
5 of 5
Σοκ από τον ξυλοδαρμό 17χρονου στο Γαλάτσι -Τον χτυπούσαν 20 ανήλικοι με μανία επί 10 λεπτά [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3349563833144067898
item