Γιάννενα: Το 12ο Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται εν αναμονή των αποφάσεων για τη λειτουργία του Γιάννενα: Το 12ο Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται εν αναμονή των αποφάσεων για τη λειτουργία του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το 12ο Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται εν αναμονή των αποφάσεων για τη λειτουργία του

Σε κατ’ οίκον καραντίνα βρίσκεται μια δασκάλα που υπηρετεί στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων στην Ακαδημία

Ήδη, έχουν ενημερωθεί όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και ακολουθούνται όσα ορίζονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφασιστεί τι θα γίνει με την λειτουργία της τάξης ή και του σχολείου, όπως ανέφερε μιλώντας στο Itv ο διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ηπείρου, Κωνσταντίνος Καμπουράκης.

Όπως είπε, η γυναίκα ειδοποιήθηκε ότι ο γιος της είναι θετικός στον κορωνοϊό και αμέσως ενημέρωσε την υπηρεσία και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Στο 12ο Δημοτικό σχολείο μια δασκάλα πήγε στο σχολείο και το απόγευμα της γνωστοποιήθηκε ότι το παιδί της, που είναι ενήλικας, είναι φορέας του κορωνοϊού και παραμένει στο σπίτι της για δεκατέσσερις ημέρες. 

Ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και η Εκπαίδευση. 

Τα παιδιά δεν πήγαν σήμερα σχολείο και θα το διαχειριστούμε», είπε χαρακτηριστικά καλώντας όλους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους καθώς η επόμενη περίοδος θα είναι δύσκολη για όλους και χρειάζεται προσοχή από όλους τόσο στην διαχείριση όσο και στην αντιμετώπιση των καταστάσεων

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το 12ο Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται εν αναμονή των αποφάσεων για τη λειτουργία του
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2515069638453877642
Σχόλια
item