10 χιουμοριστικοί τρόποι για να χωρίσεις

10 χιουμοριστικοί τρόποι για να χωρίσεις
Εφάρμοσέ τους με δική σου ευθύνη.

Αποφάσισες να χωρίσεις. Μπορεί να πήρες αυτή την απόφαση για οποιονδήποτε λόγο, δεν είμαστε εδώ εμείς για να κρίνουμε. 

Αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις, γιατί να παραμείνεις στα κλισέ; Δε θα ήθελες να κάνεις την ανατροπή, να θυμάστε ένα χωρισμό ευφάνταστο; Αν λοιπόν έχεις μπουχτίσει από το χιλιοφορεμένο «θέλω να χωρίσουμε», παρακάτω θα βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να μείνεις στην ιστορία. Εφάρμοσέ τους με δική σου ευθύνη.

1. Αγόρασέ του/της ένα ζευγάρι παπούτσια

Δε θέλω προχειρότητες. Αγόρασε ένα καλόγουστο ζευγάρι, ζήτησέ το σε συσκευασία δώρου και γράψε σε μια κάρτα «Σου δίνω τα παπούτσια στο χέρι». 

Αν το πιάσει με τη μία καλώς, αν όχι, δε σου φταίει κανείς, ας μην έμπλεκες με σπίρτο σβησμένο. Διπλό όφελος, και θα χωρίσεις και ο/η πρώην θα μείνει με ένα ολοκαίνουριο, φανταστικό ζευγάρι υποδήματα.

2. Οργάνωσε ένα πάρτι

Μην είσαι κάφρος, όχι στα γενέθλιά του/της. Ιδανικό θα ήταν στην επέτειό σας, αλλά αν δεν μπορείς να περιμένεις κι ένα συνηθισμένο Σάββατο βολεύει. 

Εμφάνισε μία τούρτα που επάνω θα έχεις γράψει με κεφαλαία γράμματα «Χωρίζουμε!». Τip: Μη φοράς κάποιο αγαπημένο σου ρούχο, γιατί κινδυνεύεις να σου έρθει η τούρτα καπέλο κι είναι κρίμα να καταστραφεί εκτός από το δεσμό σας και η αγαπημένη σου μπλούζα.

3. Ανακοίνωσέ το δι’ αντιπροσώπου

Παλαιότερα, εκεί κατά την εφηβεία, ερχόταν αντιπροσωπεία και ρωτούσε το πρόσωπο αν θέλει «να τα φτιάξετε». Τώρα, μερικοί φίλοι στους οποίους θα χρωστάς αιώνια χάρη, θα αναλάβουν τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου και θα ανακοινώσουν στο ταίρι σου τον χωρισμό σας. 

Έχουμε χάσει την παιδικότητά μας, ώρα να την ξαναβρούμε. Εναλλακτικά, στείλε κάποιον που αντιπαθείς, ώστε να φάει αυτός τα πρώτα μπινελίκια. Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

4. Σύστησέ τον/την ως «ο/η πρώην μου»

Βγείτε έξω, κάπου που ξέρεις ότι θα συναντήσεις γνωστούς. Εκεί, μετά τις χαιρετούρες κάνεις τις απαραίτητες συστάσεις. «Από εδώ ο Γιάννης/η Μαρία, πρώην μου, αλλά έχουμε κρατήσει εξαιρετικές σχέσεις.» Τώρα που έχεις εκτεθεί και σε τρίτους, δεν μπορείς να το πάρεις πίσω.

5. Κάνε τη γνωστή κίνηση στα social

Αφαίρεσε όλα τα κοινά ενσταντανέ από τα προφίλ που διαθέτεις σε κοινωνικούς ιστότοπους, άλλαξε το στάτους σου σε «ελεύθερος». 

Μην προχωρήσεις σε διαγραφή, είναι μπανάλ και δε μας εξυπηρετεί. Όταν το παρατηρήσει, στην εύλογη απορία απάντησε ότι δε συνηθίζεις να κρατάς στο προφίλ σου ντοκουμέντα από πρώην σχέσεις.

6. Πες το με ένα τραγούδι

Πήγαινε στον dj ή στον τραγουδιστή, κάνε παραγγελιά ένα τραγούδι που μιλάει για χωρισμό και πες με αισθησιακή φωνή «στο αφιερώνω». 

Μπορείς και να το στείλεις μέσω inbox ή να το ζητήσεις από κάποιον ραδιοφωνικό παραγωγό έχοντας σιγουρέψει ότι θα ακούει εκείνη την ώρα τον συγκεκριμένο σταθμό, αλλιώς κινδυνεύεις να το ακούσουν όλοι εκτός από τον ενδιαφερόμενο. 

Αν θες κάτι ακόμη πιο πρωτότυπο, ανακάλυψε ένα ξένο τραγούδι σε γλώσσα που δε γνωρίζει και βάλε ως task να το μεταφράσει. Όσο θα προσπαθεί να βρει τις λέξεις, εσύ θα έχεις χρόνο να κρυφτείς σε ασφαλές μέρος.

7. Προξένεψέ του/της άλλο πρόσωπο

Πες ότι έχει υποπέσει στην αντίληψή σου ότι ο τάδε ή η δείνα τον/την γλυκοκοιτάζει. Συνέχισέ το εκθειάζοντάς το συγκεκριμένο πρόσωπο αναλύοντας τους λόγους που θα έπρεπε να δώσει μια ευκαιρία και προσφέρσου να κανονίσεις το κονέ. 

Αν αντιδράσει, βγες στην αντεπίθεση λέγοντας ότι δε φτάνει που φροντίζεις να μην κακοπέσει, σου τα χώνει κι από πάνω, αλλά έτσι είναι, αχαριστία ολούθε.

8. Κάνε εσύ ένα δήθεν κονέ με άλλο πρόσωπο

Πήγαινε όλο χαρά και έξαψη και μίλα του/της για ένα -και καλά- καινούριο άτομο που γνώρισες και πόσο καταπληκτικό είναι. Ζήτα και συμβουλές στο πώς να το προσεγγίσεις, καθώς εκτιμάς τη γνώμη του. 

Αν σε ρωτήσει τι κάθεσαι και λες, πάρε ύφος έκπληκτο και όλο αθωότητα -δεν είναι εύκολο, κάνε εξάσκηση πρώτα- και πες «Πω, πω κι έλεγα τι ξέχασα μέσα στον ενθουσιασμό μου. Α ναι, να σου πω ότι χωρίζουμε».

9. Ριξ’ το στα μεταφυσικά

Πες ότι είδες στον ύπνο σου ότι σου ζήτησε να χωρίσετε κι εσύ τα πιστεύεις τα όνειρά σου, βγαίνουν.

Ισχυρίσου ότι είδαν στο φλιτζάνι ή στα χαρτιά χωρισμό, πως διάβασες στις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ότι σε περιμένει νέα αρχή στα αισθηματικά σου και το ίδιο έλεγε και για το δικό του/της ζώδιο.

Εσύ δε θες να χωρίσετε αλλά πρέπει, είστε πολύ μικροί για να τα βάλετε με τις ανώτερες δυνάμεις του πεπρωμένου που σας θέλουν χώρια.

10. Ζήτησέ του/της αποδείξεις αγάπης

Απαίτησε κάτι εντελώς εξωφρενικό και άνευ ουσίας όπως να βάψει τα μαλλιά του μοβ με πορτοκαλί ανταύγειες, να τρώει για δέκα μέρες ένα φαγητό που σιχαίνεται ή ό, τι άλλο φαντάζεσαι χωρίς λόγο, επειδή έτσι σου ‘ρθε. 

Αν αρνηθεί έχεις έτοιμη την αφορμή, αν δεχτεί, ξανασκέψου το. Παλαβούς συναντάμε συχνά, παλαβούς για την αφεντιά μας σπανιότατα.

Bonus: Εκμεταλλεύσου μας και στείλε του/της ραβασάκι μέσω της υπηρεσίας μας. Εμείς δε θα αποκαλύψουμε τον αποστολέα ακόμα κι αν μας κρεμάσουν ανάποδα, εσύ απλώς περίμενε τις αντιδράσεις. Τώρα τι να σου πω, αν ψάχνεται για τον αποστολέα, πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.

Η αστεία αντιμετώπιση μιας κατάστασης και η διακωμώδηση αυτής είναι απαραίτητη σε πολλές στιγμές. 

Η στιγμή που ανακοινώνεις στον άλλο τον χωρισμό σας δεν είναι μία από αυτές. Αν παρ΄όλα αυτά θες να το ρισκάρεις, καλή επιτυχία και ενημέρωσέ μας για τις αντιδράσεις.
epirusblog.gr
5 of 5
10 χιουμοριστικοί τρόποι για να χωρίσεις
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8296370609696112526
item