Τατιάνα Στεφανίδου: Η βραδινή βόλτα στη Νάουσα της Πάρου! [video] Τατιάνα Στεφανίδου: Η βραδινή βόλτα στη Νάουσα της Πάρου! [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου: Η βραδινή βόλτα στη Νάουσα της Πάρου! [video]

Τατιάνα Στεφανίδου: Η βραδινή βόλτα στη Νάουσα της Πάρου! [video] | tlife.gr

Μετά τις βουτιές και τις όμορφες βόλτες στο Ιόνιο, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται στις Κυκλάδες και την μαγευτική Πάρο. 
Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι της οικογένειας με τα Blue Star Ferries, όπου όλοι ανεξαιρέτως φορούσαν μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον προορισμό της.
Τώρα, όμως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα άκρως ατμοσφαιρικό Video από τη βραδινή βόλτα της στην Νάουσα της Πάρου. 
Το νησί των Κυκλάδων που αποτελεί ένα στολίδι στο Αιγαίο, είναι σίγουρα ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των celebrities καθώς συνδυάζει ήρεμα και όμορφα τοπία, αλλά και νυχτερινή ζωή.
Το video πάντως, που δημοσίευσε η Τατιάνα Στεφανίδου στο Instagram είχε ως στόχο να μνημονεύσει για μια ακόμη φορά την ομορφιά των ελληνικών νησιών, μιας και το ζευγάρι φέτος στήριξε τον ελληνικό τουρισμό και επισκέπτεται τα αγαπημένα του μέρη σε Ιόνιο και Αιγαίο Πέλαγος!
Δες το video της Τατιάνας Στεφανίδου

Ακολούθησε την Τατιάνα Στεφανίδου στο Instagram @tatistefanidou

epirusblog.gr
5 of 5
Τατιάνα Στεφανίδου: Η βραδινή βόλτα στη Νάουσα της Πάρου! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4407146433580029839
Σχόλια
item