Θερμικός χάρτης εντόπισε μυστική βάση στην Ανταρκτική και αναρωτιούνται ποιοι μπορεί να ζουν εκεί μέσα (video)

Θερμικός χάρτης εντόπισε μυστική βάση στην Ανταρκτική και αναρωτιούνται ποιοι μπορεί να ζουν εκεί μέσα (video)
Επίσημο λογισμικό θερμικού χάρτη έχει αποκαλύψει μια κορυφαία μυστική πολυεπίπεδη βάση η οποία κρύβεται κάτω από την Ανταρκτική.
Πρόσφατα εμφανίστηκαν νέα στοιχεία σχετικά με μια εφαρμογή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης που φέρεται να αποκαλύπτει τη θέση στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.
Ο χάρτης Global Heat Map, που δημοσιεύτηκε από την εταιρεία παρακολούθησης GPS Strava, αποκάλυψε ήδη, εκεί όπου δεν θα έπρεπε να υπάρχει, μυστηριώδη δραστηριότητα σε κάποια σημεία του πλανήτη. Όμως, εκεί που ενδεχομένως δεν θα περίμενε κανείς να βρει είναι στον Νότιο Πόλο.
Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ο γνωστός Tyler Glockner, του καναλιού SecureTeam10 στο YouTube, χρησιμοποίησε το εν λόγω λογισμικό και μέσω αυτού εντόπισε «υπογραφές θερμότητας» σε μια απομονωμένη τοποθεσία στην Ανταρκτική.
Πραγματικά η ανακάλυψή του ξαφνιάζει αρκετό κόσμο και πολλά συστημικά ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με αυτό που υποστηρίζει ότι βρήκε. Ωστόσο, όλοι εκείνοι που εδώ και χρόνια υποστηρίζουν ότι κάτι κρυφό συμβαίνει στην Ανταρκτική, δεν ξαφνιάστηκαν διόλου.
«Έχουμε μια νέα περιοχή της Ανταρκτικής  – στη μέση του πουθενά – όπου διαπιστώσαμε έναν από αυτούς τους χάρτες θερμότητας», είπε ο Tyler Glockner και συμπλήρωσε: «Μπορούμε ολοφάνερα να δούμε το περίγραμμα αυτού που μοιάζει με κτίριο πολλαπλών επιπέδων, στο οποίο προφανώς οι άνθρωποι που φορούν συσκευές παρακολούθησης – μάλλον κυβερνητικοί υπάλληλοι – περπατούν κάθε μέρα».
Όταν όμως κάποιος μεταβαίνει από το λογισμικό του Θερμικού Χάρτη στο Google Earth της ίδιας περιοχής, δεν φαίνεται τίποτα εκτός από τα βουνά και τα χιόνια.
Υπάρχει ένας τεχνητός διάδρομος και ένα στρατόπεδο περίπου επτά μίλια μακριά από το «κτίριο», αλλά τίποτα στις ακριβείς συντεταγμένες του, υποστηρίζει.
«Αυτό με οδηγεί (στο συμπέρασμα) να πιστέψω πως ότι ό, τι βλέπουμε σε αυτό το χάρτη θερμότητας, βρίσκεται σίγουρα υπογείως», πρόσθεσε ο Tyler.
«Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις γραμμές που αλληλεπικαλύπτονται και άρα αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα.
Και ενώ υπάρχουν πολλές βάσεις που είναι γνωστές στο κοινό ή οι (επιστημονικοί) σταθμοί διάσπαρτοι ολόγυρα στην Ανταρκτική, πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, υπάρχουν πράγματα υπόγεια που δεν μας λένε».
«Όσο περισσότερα βλέπουμε, τόσο περισσότερες ενδείξεις βρίσκουμε από τους πολύ εξελιγμένους πολιτισμούς που υπήρξαν πολύ πιο μπροστά από εμάς», είπε κάποιος που είδε το video που ακολουθεί στην συνέχεια.
Βέβαια, αν πράγματι αυτά που μας δείχνει το Global Heat Map και τα συμπεράσματα του Tyler Glockner μπορούν να ταυτιστούν, τότε τα ερωτήματα είναι πολύ περισσότερα:
Αν πραγματικά υπάρχει εκεί μία κάποια μυστική βάση, ποιοι ζουν εκεί μέσα;  Γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της υπόγεια μυστικής βάσης, όσοι διοικούν τις διάφορες αποστολές που βρίσκονται στην Ανταρκτική; Αν γνωρίζουν, υπάρχει συνεργασία; Μήπως τοποθέτησαν την μυστική βάση κάποιες κυβερνήσεις ή μυστικές υπηρεσίες; Αυτοί που βρίσκονται εκεί μέσα είναι άνθρωποι ή κάποια άλλα όντα; Μπορεί να έχουν συγγένεια με αρχαίους πολιτισμούς;
Όπως καταλαβαίνετε, οι ερωτήσεις δεν έχουν τελειωμό.
Δείτε το video στην συνέχεια και πείτε μας την γνώμη σας
diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Θερμικός χάρτης εντόπισε μυστική βάση στην Ανταρκτική και αναρωτιούνται ποιοι μπορεί να ζουν εκεί μέσα (video)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 1789685448138599319
item