Θεσπρωτία: Ενημέρωση για την υλοποίηση του “SUPER RALLY 2021” στην Ηγουμενίτσα τον Μάϊο του 2021

Θεσπρωτία: Ενημέρωση για την υλοποίηση του “SUPER RALLY 2021” στην Ηγουμενίτσα τον Μάϊο του 2021
Σε συνέχεια όλων των προηγούμενων ενημερώσεών μας και των κοινών προσπαθειών για την συνεργασία με τoHDHELLASCLUBκαι την υλοποίηση της Πανευρωπαϊκής Συνάντησης SUPERRALLY 2021 φίλων της HarleyDavidson, τον Μάιο του 2021 στην Ηγουμενίτσα, σας ενημερώνουμε ότι έχουν ξεπερασθεί και τα τελευταία εμπόδια και πλέον βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας, που είναι η επιτόπια επίσκεψη Εκπροσώπου της Λέσχης, προκειμένου α) να επιβεβαιώσει την καταλληλότητα των καταλυμάτων και β) να προβείτε στην υπογραφή των σχετικών Συμφωνητικών Συνεργασίας και καθορισμό του τρόπου εξόφλησής σας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από τον εκπρόσωπο, και την οποία σας παραθέτουμε κατωτέρω, έχει προγραμματίσει την επίσκεψή του στην Θεσπρωτία στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Επί τη ευκαιρία, ΚΑΛΟΥΜΕ για τελευταία φορά, και όσες επιχειρήσεις δεν είχαν εκδηλώσει μέχρι σήμερα ενδιαφέρον συμμετοχής για διαφόρους λόγους, ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ σήμερα, επικοινωνώντας απευθείας με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Λέσχης κος Τάκη Φραντζή στα τηλ. +30 210 9601593 & Κινητό +30 6972926825.

Ενημέρωση Εκπροσώπου:
«Αγαπητοί Συνεργάτες,
Εύχομαι καταρχήν να είστε υγιείς και ασφαλείς.
Κατόπιν της διευθέτησης και των πρόσφατων προβλημάτων που προέκυψαν με το χώρο της εκδήλωσης , προχωράμε με ταχείς ρυθμούς στην οργάνωση της εκδήλωσης. 

Ως υπεύθυνος φιλοξενίας θα επισκεφτώ εκ νέου μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο τη περιοχή ( την 3η εβδομάδα ή την τελευταία) για αυτοψία στα καταλύματα και για να διανείμω τις συμβάσεις συνεργασίας (αφορούν πολιτική πληρωμών, ακυρωτικών, κλπ). 

Θα υπάρξει αφενός ανακοίνωση του Επιμελητηρίου και αφετέρου επικοινωνία της εταιρείας μου για να κλειστούν τα ραντεβού μας .

Επίσης εάν υπάρχει κάποιο κατάλυμα που δεν έχει δηλώσει ακόμα συμμετοχή για να μπει στη πλατφόρμα διαμονής της εκδήλωσης (διασφαλίζοντας έτσι την πώληση των δωματίων του) και ενδιαφέρεται, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή επικοινωνώντας μαζί μας άμεσα στέλνοντας την ανάλογη δήλωση.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την πανδημία κ όλοι μαζί να οργανώσουμε ένα εξαιρετικό event που θα δώσει ώθηση και νέα δυναμική στο τουριστικό προϊόν της περιοχής σας, μετά την δύσκολη τουριστική σαιζόν που βιώνουμε όλοι στο κλάδο μας.

Μέτα τιμής
Τακης Φραντζής
Υπεύθυνος φιλοξενίας SUPERRALLY 2021
General Manager
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ενημέρωση για την υλοποίηση του “SUPER RALLY 2021” στην Ηγουμενίτσα τον Μάϊο του 2021
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 142489659717615445
item