Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Έκαναν το γύρο της Σαντορίνης με πολυτελές γιοτ! [pics]

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Έκαναν το γύρο της Σαντορίνης με πολυτελές γιοτ! [pics] | tlife.gr
Τον ήλιο και τη θάλασσα σε έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας απολαμβάνουν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα.
Το γνωστό ζευγάρι μετά τις διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, βρέθηκε στην ειδυλλιακή Σαντορίνη και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με φόντο το απέραντο γαλάζιο και την Καλντέρα!
Ο Στράτος και η Σοφία μάλιστα αποφάσισαν να κάνουν το γύρω του νησιού με πολυτελές γιοτ και να προσεγγίσουν τις πιο παρθένες παραλίες της Σαντορίνης. 
Οι δυο τους, ερωτευμένοι και χαλαροί απόλαυσαν την όμορφη βόλτα, έκαναν τις βουτιές τους και πόζαραν σαν άλλοι «Τζακ» και «Ρόουζ» στην επική σκηνή του Τιτανικού στο πλοίο!
Το ζευγάρι, μάλιστα, έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με την Σοφία Μαριόλα να μοιράζεται μέσα από το Instagram Story της καρέ καρέ το tour στις παραλίες της Σαντορίνης.
Εκτός από τις βουτιές στα γαλανά νερά, το παραδοσιακό γεύμα που απόλαυσαν εν πλώ και τις εντυπωσιακές λήψεις πάνω στο σκάφος, το highlight του ταξιδιού ήταν η στιγμή που το ζευγάρι απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Οι δυο τους μάλιστα πόζαραν αγκαλιά με τον  ουρανό να παίρνει «φωτιά» με τα χρώματα της δύσης του ηλίου!
Και οι διακοπές του ζευγαριού συνεχίζονται!
epirusblog.gr
5 of 5
Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Έκαναν το γύρο της Σαντορίνης με πολυτελές γιοτ! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8719895161131362934
item