Αθηνά Οικονομάκου: Η βόλτα στο δάσος και οι ανέμελες στιγμές στην παραλία με την παρέα της [pics] Αθηνά Οικονομάκου: Η βόλτα στο δάσος και οι ανέμελες στιγμές στην παραλία με την παρέα της [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Η βόλτα στο δάσος και οι ανέμελες στιγμές στην παραλία με την παρέα της [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Η βόλτα στο δάσος και οι ανέμελες στιγμές στην παραλία με την παρέα της [pics] | tlife.gr
Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ ξεχωριστό για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μιας και το περνούν στο Γύθειο μαζί με την οικογένεια της ηθοποιού και όχι στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, όπου συνήθιζαν να πηγαίνουν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία.
Το ζευγάρι χαίρεται την ηρεμία της περιοχής και δεν σταματά να κάνει εξορμήσεις σε κοντινά ή μακρινά μέρη.
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το γνωστό ζευγάρι δέχεται τις επισκέψεις των φίλων του και όλοι μαζί ζουν ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα. 
Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να έκανε μια μικρή απόδραση στην Κύθνο μαζί με την παρέα της, όμως σύντομα επέστρεψε στον επίγειο παράδεισό της. 
Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή ηθοποιός περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στη θάλασσα απολαμβάνοντας τη συντροφιά του γιου, του συζύγου και των φίλων της.
Ωστόσο, υπάρχουν και οι φορές που η ίδια επιλέγει να κάνει κάτι διαφορετικό, όπως μια βόλτα στο δάσος προκειμένου να ηρεμήσει και να χαρεί το μαγευτικό τοπίο.
Δες φωτογραφίες:

Η Αθηνά Οικονομάκου χαίρεται τις ομορφιές της γενέτειράς της!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Η βόλτα στο δάσος και οι ανέμελες στιγμές στην παραλία με την παρέα της [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2039665277922756714
Σχόλια
item