Μαρίνα Βερνίκου: Στην Μύκονο με το σκάφος! Εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της σε παραλία της Ψαρούς [pics]

Μαρίνα Βερνίκου: Στην Μύκονο με το σκάφος! Εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της σε παραλία της Ψαρούς [pics] | tlife.gr
Σκαφάτες διακοπές και το φετινό καλοκαίρι κάνει η Μαρίνα Βερνίκου! Η καταξιωμένη φωτογράφος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Νησί των Ανέμων και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα τρία παιδιά τους. 
Μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασαν οικογενειακώς, καθώς τόσο ο άντρας της όσο και τα δύο από τα τρία παιδιά της νόσησαν με τον Covid-19, ζουν πλέον ένα υπέροχο καλοκαίρι, πάντα με προσοχή και ακολουθώντας πιστά τα μέτρα προστασίας.
Η Μαρίνα Βερνίκου μένει όλη μέρα στο σκάφος και δεν σταματά να κάνει ηλιοθεραπεία και να βουτάει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου! 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε την γοητευτική φωτογράφο πάνω στο σκάφος της να κάνει το ντους της, ενώ στη συνέχεια κατέβηκε στην παραλία της Ψαρούς, όπου και μαγνήτισε τα βλέμματα των λουόμενων.
Η γοητευτική μελαχρινή, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που σου εξασφαλίσαμε, διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί, το οποίο σίγουρα θα ζήλευαν πολλές νεότερες της γυναίκες! 
Παρά την απόκτηση τριών παιδιών, η Μαρίνα Βερνίκου προσέχει τον εαυτό της, ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.
Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρίνα Βερνίκου: Στην Μύκονο με το σκάφος! Εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της σε παραλία της Ψαρούς [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6836837918191679433
item