Η Τάμτα κάνει διακοπές με τις φίλες της στη Ρόδο! [pics]

Η Τάμτα κάνει διακοπές με τις φίλες της στη Ρόδο! [pics] | tlife.gr
Τον ήλιο και τη θάλασσα στα ελληνικά νησιά απολαμβάνει φέτος η Τάμτα
Η γνωστή τραγουδίστρια που κάνει μεγάλη επιτυχία με το νέο της τραγούδι Yala (σε συνεργασία με τον Ισραηλινό σταρ Stephane Legar) αποφάσισε φέτος μαζί με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα να στηρίξουν τον εσωτερικό τουρισμό και να μην ταξιδέψουν σε κάποιο εξωτικό προορισμό. 
Έτσι, από τις αρχές του καλοκαιριού το ζευγάρι κάνει τις εξορμήσεις του στα ελληνικά νησιά.
Πριν λίγες εβδομάδες, οι δυο τους βρέθηκαν στη Μύκονο, όπου έγινε και ο γάμος της αδελφής του Πάρη Κασιδόκωστα, Εριέττας Κούρκουλου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη  και φυσικά απόλαυσαν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά του νησιού. 
Ενώ, έκαναν και ένα μικρό tour στις Κυκλάδες και επισκέφτηκαν την Αντίπαρο και την Σύρο.
Τώρα, όμως ήρθε η σειρά των Δωδεκανήσων. Η όμορφη Τάμτα βρέθηκε μαζί με τις φίλες της: την επίσης τραγουδίστρια Στεφανία Ρίζου και την χορογράφο και χορεύτρια Chali Jennings. 
Τα τρία κορίτσια επέλεξαν μια από τις ερημικές παραλίες του νησιού για να απολαύσουν τις βουτιές τους και πόζαραν χαμογελαστές με φόντο το απέραντο γαλάζιο!
Chali Jennings, Ταμτα, Στεφανία Ρίζου
Καλοκαιριν΄’ες βουτιές για την Τάμτα
H Chali Jennings στη Ρόδο!
Και οι τρεις φυσικά ανέβασαν φωτογραφίες στα social media με την Τάμτα να αναφέρει πως «τα κορίτσια θέλουν μόνο να διασκεδάσουν» και την Chali Jennings να αποκαλεί τα δυο κορίτσια ως… οικογένειά της!
Και οι βόλτες στην παραλία και οι βουτιές συνεχίζονται!
epirusblog.gr
5 of 5
Η Τάμτα κάνει διακοπές με τις φίλες της στη Ρόδο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2386011857710537247
item