Δέσποινα Βανδή: Σκαφάτες διακοπές στο Πήλιο με οικογένεια και φίλους [pics]

Δέσποινα Βανδή: Σκαφάτες διακοπές στο Πήλιο με οικογένεια και φίλους [pics] | tlife.gr

Το ελληνικό καλοκαίρι χαίρεται η Δέσποινα Βανδή από τις αρχές του Αυγούστου! Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε επίσημα τις διακοπές της με την απόδρασή της στην Πάρο μαζί με τις κολλητές της και τώρα συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της. 
Έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της αλλά και αγαπημένους φίλους, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ταξίδεψε στο Πήλιο, προορισμό στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.
Σύσσωμη η παρέα απολαμβάνει τις σκαφάτες διακοπές της και εξερευνά τα μαγευτικά μέρη του Πηλίου.
Το Πήλιο μπορεί να μην είναι νησί, όμως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, αφού διαθέτει μαγευτικές παραλίες και αποτελεί το κατάλληλο μέρος για ήσυχες και ποιοτικές διακοπές. 
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η υπόλοιπη παρέα, αφού το έχουν επισκεφτεί και στο παρελθόν.
Η γνωστή τραγουδίστρια με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους δίνοντάς μας μια γεύση από τις ξέγνοιαστες μέρες που ζουν. 
Κολύμπι και βουτιές σε απόμερες παραλίες, χαλαρές απογευματινές βόλτες, τραγούδι, χορός και νόστιμο φαγητό περιλαμβάνοντας μέσα στην ημέρα τους.
Δες φωτογραφίες και βίντεο:


Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τις διακοπές της!
epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή: Σκαφάτες διακοπές στο Πήλιο με οικογένεια και φίλους [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8845068655435175804
item