Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς φίλτρα και photoshop Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς φίλτρα και photoshop | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς φίλτρα και photoshop

Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς φίλτρα και photoshop | tlife.gr
Τις διακοπές τους στην Πάρο απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους. Οι τρεις τους χαίρονται τον ήλιο, τη θάλασσα και την ηρεμία του κυκλαδίτικου νησιού.
Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της δείχνοντας μας πώς τα περνά. 
Η ίδια ποζάρει ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και χαμογελά πλατιά χωρίς φίλτρα και photoshop.
«Κοιτά με δω που προσπαθώ σαν ινφλουένσερ να σταθώ, αλλά με καίει ο ήλιος, μέσα κοιλιά πολύ ρουφώ και κάπου στο φλου χαμογελώ όπως οι τοπ στο είδος! 
Και να τη η πόζα η καλή, που δείχνει οκ και το κορμί, και ναι, ινφλουενσαρω, αλλά εάν μου επιτρέπετε, όσο κ αν δεν προβλέπεται, δε θα με ρετουσάρω.
Όχι γιατί εκπροσωπώ το «αυτή που είμαι αγαπώ κ νιώθω υπεράνω» αλλά γιατί στα σοσιαλ ναυαγώ σε μια σταλίτσα δα νερό, δεν ξέρω να φιλτράρω», ανέφερε χιουμοριστικά η Ελεονώρα Μελέτη δείχνοντάς μας το σώμα της χωρίς ρετούς.
Δες τη φωτογραφία:
Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει τις διακοπές της χωρίς φίλτρα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει το μαγιό της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς φίλτρα και photoshop
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2151960801185989846
Σχόλια
item