Λύγισε η Paris Hilton: «Κανένας δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι» Λύγισε η Paris Hilton: «Κανένας δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λύγισε η Paris Hilton: «Κανένας δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι»

Λύγισε η Paris Hilton: «Κανένας δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι»

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το trailer επερχόμενου «YouTube Originals» ντοκιμαντέρ με τίτλο «This is Paris» στο οποίο πρωταγωνιστεί η διάσημη κληρονόμος, Paris Hilton και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις 14 Σεπτεμβρίου.
Στο trailer βλέπουμε μια πολύ διαφορετική Paris η οποία φέρει ένα παιδικό τραύμα στην ζωή της για το οποίο δεν έχει ξαναμιλήσει και εξομολογείτε μπροστά στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.
«Αισθάνομαι σα να νομίζει ολόκληρος ο κόσμος ότι με ξέρει. Κανείς δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι… Ούτε εγώ ξέρω ποια είμαι μερικές φορές. 
Δεν ήμουν έτσι. […] Είμαι τόσο συνηθισμένη να υποδύομαι έναν ρόλο που είναι δύσκολο για μένα να είμαι κανονική… Κάτι συνέβη στην παιδική μου ηλικία, το οποίο δε συζήτησα ποτέ με κανένα. 
Αλλά δε μπορούσα να σας πω παιδιά, γιατί κάθε φορά που προσπαθούσα, τιμωρούμουν από αυτούς.
Ακόμα έχω εφιάλτες για αυτό.
Το μόνο πράγμα που έσωσε την ψυχική μου υγεία ήταν η σκέψη του τι θέλω να γίνω όταν ξέφευγα. 
Απλά δημιούργησα αυτό το brand, και αυτήν την περσόνα και αυτόν το ρόλο και έχω κολλήσει μαζί της έκτοτε», λέει χαρακτηριστικά.
epirusblog.gr
5 of 5
Λύγισε η Paris Hilton: «Κανένας δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7982470732100879709
Σχόλια
item