Γιάννενα: Nέα μέτρα προστασίας για τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΙ

Γιάννενα: Nέα μέτρα προστασίας για τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΙ
Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, μετά και τη νέα ενημέρωση που είχε μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, από τους αρμόδιους φορείς, για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν στις παραστάσεις που διοργανώνει, ανακοινώνει εκ νέου τα εξής: 

1ον) Αναβάλλονται οι περιπατητικές παραστάσεις «ΠΟΥΚαιρός για έρωτες», του σχήματος «Συν Πλην Τρία», που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 11 και για αύριο Τετάρτη, 12 Αυγούστου.

Από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και το σχήμα «Συν Πλην Τρία», καταβάλλονται προσπάθειες για την προσαρμογή της παράστασης στα νέα δεδομένα (επιτρέπονται παραστάσεις μόνο με καθήμενους), οπότε και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη διεξαγωγή τους, αν αυτή είναι εφικτή, στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα και σε άλλους  εξωτερικούς χώρους που θα πληρούν τις προϋποθέσεις, από την ερχόμενη εβδομάδα.

2ον) Το κοινό που θα προσέρχεται στις παραστάσεις του «Καλιφόρνια Ντρίμιν», σε κάθε χωριό ή πόλη που θα παίζεται το έργο, πρέπει υποχρεωτικά να κάνει χρήση της μη ιατρικής μάσκας. 

Στο πλαίσιο αυτό και με αυξημένη προσοχή σας περιμένουμε σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου στους Λογγάδες και αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου στη Μάζια, ενώ μετά από σχετική απόφαση της Τοπικής Κοινότητας Καστρίτσας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ, αναβάλλεται η παράσταση που επρόκειτο να γίνει εκεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των παραστάσεων της περιοδείας, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, και με βάση τα νέα δεδομένα, έχει ως εξής:

Παρασκευή 14 Αυγούστου – Αστροχώρι / Δήμου Γ. Καραϊσκάκη
Τρίτη 18 Αυγούστου – Θεσπρωτικό /Δήμου Ζηρού
Σάββατο 22 Αυγούστου – Ανατολική 
Δευτέρα 24 Αυγούστου - Σέρρες
Τρίτη 25 Αυγούστου – Δήμος Συκεών – Νεάπολης (Μερκούρεια)
Κυριακή 30 Αυγούστου – Βύρωνας /Αθήνα
Δευτέρα 31 Αυγούστου – Δήμος Αθηναίων
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου – Ηλιούπολη/ Αθήνα.

Για κάθε αλλαγή στο πρόγραμμα των παραστάσεων τόσο του «Καλιφόρνια Ντρίμιν», όσο και του «ΠΟΥΚαιρός για έρωτες», θα υπάρχει συνεχής και αναλυτική ενημέρωση από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Nέα μέτρα προστασίας για τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1177006572233878135
item