Η επίθεση του σχεδιαστή Michael Costello στην Kylie Jenner στο Instagram Η επίθεση του σχεδιαστή Michael Costello στην Kylie Jenner στο Instagram | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η επίθεση του σχεδιαστή Michael Costello στην Kylie Jenner στο Instagram

Η επίθεση του σχεδιαστή Michael Costello στην Kylie Jenner στο Instagram
O Αμερικανός σχεδιαστής, Michael Costello, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το reality μόδας Runway Project και έχει ντύσει με τις δημιουργίες τους διάσημες κυρίες όπως η Michelle Obama, η Beyoncé, η Mariah Carey και η Cardi B, με αφορμή μια ανάρτηση της Kylie Jenner στο Instagram «επιτέθηκε» στη διάσημη τηλεπερσόνα.
Συγκεκριμένα η Kylie δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μίνι embellished φόρεμα του οίκου Balmain και ευχαρίστησε τον creative director του οίκου, Olivier Rousteing, ο οποίος το σχεδίασε για τα γενέθλιά της. 

 Βλέποντας αυτό ο Costello, θέλησε να σχολιάσει την επιλεκτική αναφορά της Jenner σε σχεδιαστές γράφοντας: «Σ' ευχαριστώ Olivier για το τέλειο φόρεμα γενεθλίων. 
Και ευχαριστώ σ' όλους τους ανώνυμους σχεδιαστές που δουλεύουν ακούραστα και ακατάπαυστα για τη δημιουργία custom looks τους οποίους βεβαίως η Kylie δεν θα κάνει tag, mention ή @... εκτός αν πάρει λεφτά!».
Στο σχόλιο του ο Costello συνεχίζει τονίζοντας ότι σκοπός του δεν είναι να επισκιάσει την ομάδα που τη ντύνει ή τους σχεδιαστές, αλλά να επισημάνει το γεγονός ότι πολλοί λιγότερο γνωστοί σχεδιαστές δουλεύουν σκληρά για να καταφέρουν να ντύσουν με τις δημιουργίες τους δημοφιλείς γυναίκες και δεν γίνεται καμία αναφορά σ' αυτούς ... «έστω μία στο τόσο», όπως χαρακτηριστικά γράφει.
epirusblog.gr
5 of 5
Η επίθεση του σχεδιαστή Michael Costello στην Kylie Jenner στο Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 393196117167791933
Σχόλια
item