Επενδύσεις από τη MAN στην Ελλάδα! Επενδύσεις από τη MAN στην Ελλάδα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επενδύσεις από τη MAN στην Ελλάδα!

Επενδύσεις από τη MAN στην Ελλάδα!
Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει σταματήσει πάρα πολλές επενδύσεις σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ωστόσο όπως αποδεικνύεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης η MAN προχωρά το επενδυτικό πλάνο που έχει δημιουργήσει για τη χώρα μας.
Ο λόγος για τα εγκαίνια της νέας μονάδας της MAN στην Ελλάδα τα οποία  πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Φραγκογιάννη.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε σχετικό σχόλιο που ανάρτησε στα social media τόνισε ότι ότι: «Παρά την οικονομική κρίση που διανύουμε οι επενδύσεις συνεχίζονται
Σήμερα έγιναν τα εγκαίνια μίας σημαντικής πρώτης επένδυσης της MAN στον Ασπρόπυργο. Παρόντες και ο Germany in Greece και ο ΥΦΥΠΕΞ κ. Φραγκογιάννης. Φυσικά τηρήθηκαν όλα τα μέτρα για την Υγεία μας.»
Η νέα επένδυση της ΜΑΝ στην Ελλάδα όπως ξεκαθαρίζει και ο Υπουργός στο μήνυμά του φαίνεται ότι δεν θα είναι και η μοναδική αλλά θα την ακολουθήσουν και άλλες επενδύσεις που όπως είχε αποκαλύψει και το Newsauto.gr αφορούν στη κατασκευή μονάδας συναρμολόγησης φορτηγών αλλά και εγκαταστάσεων δοκιμών για συστήματα αυτόνομης οδήγησης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επιπλέον για τις νέες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσει η ΜΑΝ στην Ελλάδα αλλά σίγουρα θα προσελκύσουν και άλλους μεγάλους ομίλους που θα θέλουν είτε να αποτελέσουν προμηθευτές του γερμανικού κολοσσού είτε να αποτελέσουν τους νέους ανταγωνιστές του…
epirusblog.gr
5 of 5
Επενδύσεις από τη MAN στην Ελλάδα!
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5773640409562844473
Σχόλια
item