Αναστάτωσε το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου - Έπεσαν "βροχή" οι αντιδράσεις

Αναστάτωσε το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου - Έπεσαν
Η Αθηνά Οικονομάκου δεν σταματά με τις φωτογραφίες της στο Instagram να αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, με τις αντιδράσεις στα σχόλια τους να πέφτουν σαν την "βροχή". Αυτό το έκανε για ακόμη μια φορά με την πιο πρόσφατη ανάρτηση της.
Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με το σύζυγό της και δεν σταματά να ποζάρει σε διάφορα εντυπωσιακά σημεία των περιοχών που επισκέπτεται. 
Ενώ, το σώμα της πρωταγωνιστεί σε όλες τις αναρτήσεις της, αφού είναι... κορμάρα.
Πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό, η Αθηνά Οικονομάκου, δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της πάνω στην σανίδα με την οποία έκανε sup.
Στα σχόλια οι αντιδράσεις ήταν πολλές και η ηθοποιός απάντησε όλες, αφού τα σχόλια ήταν πολύ όμορφα, τόσο για το σώμα της, όσο και για τις διακοπές της.
To Instagram η Αθηνά Οικονομάκου αναστάτωσε και με το βίντεο της με μαγιό
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα βίντεο από το οποίο έγινε η αποκάλυψη για το σώμα της αγαπημένης ηθοποιού, το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα χωρίς να έχει πάνω του καθόλου ρετούς.
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από το μαγικό καλοκαίρι της.
Αυτές τις μέρες βρίσκεται στα Κύθηρα μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο γιόρτασαν χθες 7 χρόνια μαζί - δείτε εδώ την υπέροχη ανάρτησή της- , και έτσι σήμερα, απόλαυσαν τις παραλίες του νησιού.
Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε σε insta story ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται πάνω στη σανίδα και φαίνεται ξεκάθαρα το σώμα της χωρίς φίλτρα.

epirusblog.gr
5 of 5
Αναστάτωσε το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου - Έπεσαν "βροχή" οι αντιδράσεις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2302207044761107606
item