Η Αυστρία θα συνδράμει την Ελλάδα έμπρακτα στο μεταναστευτικό – Στήριξη και για Τουρκία Η Αυστρία θα συνδράμει την Ελλάδα έμπρακτα στο μεταναστευτικό – Στήριξη και για Τουρκία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Αυστρία θα συνδράμει την Ελλάδα έμπρακτα στο μεταναστευτικό – Στήριξη και για Τουρκία

Η Αυστρία θα συνδράμει την Ελλάδα έμπρακτα στο μεταναστευτικό - Στήριξη και για Τουρκία
Με τον υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας, Karl Nehammer συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα αλλά και στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σχετικά με το μεταναστευτικό, ο κ. Nehammer εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους χειρισμούς της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση ενός εκρηκτικού προβλήματος που απειλεί τα ελληνικά σύνορα που είναι και σύνορα της Ευρώπης. 

Επίσης, επιβεβαίωσε εκ νέου την ετοιμότητα της χώρας του να συνδράμει την Ελλάδα έμπρακτα, όπως άλλωστε ήδη πράττει η Αυστρία.
Συζητήθηκε, επίσης, η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και η κλιμακούμενη και προκλητική στάση της Τουρκίας σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε στον Αυστριακό Υπουργό Εσωτερικών την ικανοποίηση της ελληνικής πλευράς για τη στήριξη των ελληνικών θέσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την Αυστρία.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Αυστρία θα συνδράμει την Ελλάδα έμπρακτα στο μεταναστευτικό – Στήριξη και για Τουρκία
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6131861688384554019
Σχόλια
item