"Απόδραση" για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Βίντεο από το σκάφος "Απόδραση" για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Βίντεο από το σκάφος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

"Απόδραση" για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Βίντεο από το σκάφος

"Απόδραση" για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Βίντεο από το σκάφος
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται ακόμα στην Κρήτη και έτσι οι δυο τους, μαζί με την μικρή Εύα, αποφάσισαν να κάνουν μία "απόδραση"! Πήραν λοιπόν το σκάφος και βρέθηκαν στα καταγάλανα νερά της Κρήτης - δείτε το βίντεο και θα πάθετε πλάκα!
Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει ονειρεμένες διακοπές στο υπέροχο νησί. Μπορεί ο Λευτέρης Σουλτάτος να βρίσκεται εκεί για δουλειά, ωστόσο είναι αλήθεια πως πολύ συχνά βρίσκει χρόνο για να περάσει με την σύζυγό του και τη μικρή Εύα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία
Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και από τις διακοπές της, ενώ κάτι αντίστοιχο θέλησε να κάνει και σήμερα, δημοσιεύοντας το πιο απολαυστικό βίντεο πάνω από το σκάφος.

Αυτό είναι το βίντεο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου από το σκάφος

Βάσω Λασκαράκη: Την "τσάκωσε" ο Σουλτάτος να κοιμάται πάνω στο σκάφος

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο, μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο. Οι δυο τους ταξιδεύουν με το σκάφος και έτσι κάποια στιγμή, ο Λευτέρης Σουλτάτος "τσάκωσε" τη σύζυγό του να κοιμάται!
Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του και απολαμβάνει το καλοκαίρι του. Έφυγαν για λίγο καιρό λοιπόν από την Κρήτη, προκειμένου να περάσουν ένα κομμάτι των διακοπών του στα νησιά του Ιονίου.
Πέρασαν από του Παξούς, και τώρα είναι στην Κέρκυρα. Η Βάσω Λασκαράκη, δείχνει να έχει χαλαρώσει πάρα πολύ και έτσι, συχνά αποκοιμιέται στο σκάφος, με αποτέλεσμα, ο Λευτέρης Σουλτάτος να την φωτογραφίζει και να την "πειράζει"!
“Συνέχεια… Και πλευρό άλλαξε και μαγιό άλλαξε…Όλα καλά”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος στην ανάρτησή του, ενώ χθες την έριξε μέσα στη θάλασσα. 
Βάσω Λασκαράκη σκάφος

epirusblog.gr
5 of 5
"Απόδραση" για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Βίντεο από το σκάφος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4538668278248549849
Σχόλια
item