Γιάννενα: Βγάλτε έγκαιρα τα σκουπίδια σας Γιάννενα: Βγάλτε έγκαιρα τα σκουπίδια σας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Βγάλτε έγκαιρα τα σκουπίδια σας

Γιάννενα: Βγάλτε έγκαιρα τα σκουπίδια σας

Σε ορίζοντα δύο μηνών θα αρχίσει να εξομαλύνεται η κατάσταση στον τομέα Καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών, εφόσον προχωρήσουν με τους αναμενόμενους ρυθμούς τόσο η ανάληψη μέρος του έργου από ιδιώτη, όσο και η διαδικασία των προσλήψεων.

Ένα σημαντικό τεστ, πάντως, θα περάσει η πόλη, μετά και τους δύσκολους προηγούμενους μήνες, τον Δεκαπενταύγουστο, με δεδομένο ότι πολλοί πολίτες έχουν παραμείνει στην πόλη, ενώ έχουν έρθει και επισκέπτες.

Για μια ακόμη φορά, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας έκανε έκκληση στους πολίτες να φροντίσουν να βγάλουν τα απορρίμματα στους κάδους μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής για την πόλη και μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης για τις δημοτικές ενότητες, καθώς η τελευταία αποκομιδή θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής και η επόμενη το πρωί της Δευτέρας. 


«Γι’ αυτό καλώ τους πολίτες να ακολουθήσουν το πρόγραμμα ώστε να μην έχουμε αυτές τις ημέρες εικόνες με σκουπίδια να πλημμυρίζουν τους κάδους και γύρω από αυτούς», σημείωσε.

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως η διαδικασία των νέων προσλήψεων, 34 εργατών και τεσσάρων οδηγών που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, θα ολοκληρωθεί σε περίπου δύο μήνες, ενώ στις 23 Σεπτεμβρίου λήγουν οι προηγούμενες οκτάμηνες συμβάσεις.


Το «κενό» αναμένεται να καλυφθεί με την ανάθεση του έργου της αποκομιδής για της δημοτικές ενότητες Μπιζανίου και Παμβώτιδας και μέρους του της ενότητας Ιωαννίνων σε ιδιώτες. 


«Αν και ακόμη δεν έχουν ανοιχθεί οι οικονομικές προσφορές, ελπίζουμε ότι θα αναλάβει ο ανάδοχος στις αρχές Σεπτεμβρίου», ανέφερε ο κ. Πήχας.

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Βγάλτε έγκαιρα τα σκουπίδια σας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7114859430417963632
Σχόλια
item