Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Αθηνά Οικονομάκου - Έπαθε σοκ το διαδίκτυο Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Αθηνά Οικονομάκου - Έπαθε σοκ το διαδίκτυο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Αθηνά Οικονομάκου - Έπαθε σοκ το διαδίκτυο

Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Αθηνά Οικονομάκου - Έπαθε σοκ το διαδίκτυο
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς το πάνω μέρος από το μαγιό της! 
Με που ανέβηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, έπαθε σοκ όλο το διαδίκτυο μιας και η ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις.
Το καλοκαίρι δείχνει πραγματικά να μην έχει τέλος για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία δεν άφησε ούτε λεπτό από τις διακοπές της να πάει χαμένο και τις αξιοποίησε και με το παραπάνω.
Ενώ έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς, Έλα στη θέση μου, η Αθηνά Οικονομάκου εκμεταλλεύτηκε το Σαββατοκύριακό της και επισκέφθηκε το Γύθειο, και συγκεκριμένα το πατρικό της σπίτι.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό που έκανε το διαδίκτυο να πάθει σοκ

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία και μία ωστόσο είναι αλήθεια, πως η χθεσινή ήταν αυτή που ξεχώρισε.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πόζαρε τόπλες με την πλάτη γυρισμένη στο φακό και μοίρασε πολλαπλά εγκεφαλικά. 
Αυτή η φωτογραφία ξετρέλανε τους διαδικτυακούς φίλους της Αθηνάς Οικονομάκου οι οποίοι το έδειξαν μέσα από τα χιλιάδες likes που της χάρισαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

epirusblog.gr
5 of 5
Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Αθηνά Οικονομάκου - Έπαθε σοκ το διαδίκτυο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7250137810225576538
Σχόλια
item