Άρτα: Τον Σεπτέμβριο στην Άρτα η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη Άρτα: Τον Σεπτέμβριο στην Άρτα η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Τον Σεπτέμβριο στην Άρτα η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Άρτα: Τον Σεπτέμβριο στην Άρτα η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Για επικείμενη επίσκεψη της προέδρου Γιάννας Αγγελοπούλου στην Άρτα τον Σεπτέμβριο, ενημέρωσε τον δήμαρχο Αρταίων ο γενικός διευθυντής λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Αθανάσιος Κανταρτζής, σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος Αρταίων επισκέφτηκε τον κ. Κανταρτζή στον οποίο έκανε γνωστές τις προτάσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. 


Όπως πληροφορηθήκαμε, ο κ. Κανταρτζής επικοινώνησε με τον Χρ. Τσιρογιάννη όταν ενημερώθηκε σχετικά με την διαμαρτυρία των δημάρχων του νομού για την …παράκαμψη της Άρτας από την πρόεδρο κ. Αγγελοπούλου. 

Όταν ο δήμαρχος του είπε πως βρίσκεται καθ’ οδόν για την Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε σύσκεψη στο υπουργείο Υποδομών, εκείνος του απηύθυνε πρόσκληση για συνάντηση δια ζώσης στο γραφείο του, όπως και έγινε. 

Στην συνάντηση αυτή τον διαβεβαίωσε ότι η πρόεδρος της Επιτροπής αναμένεται να επισκεφθεί την Άρτα μέσα στον Σεπτέμβριο. 

Ταυτόχρονα εξήγησε ότι η κ. Αγγελοπούλου βρέθηκε στα Ιωάννινα ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου, Μωυσή Ελισάφ, που ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος να απευθύνει προσκλήσεις. «Αυτό που και εμάς μας έκανε εντύπωση ήταν πως δεν είδαμε τους δημάρχους των άλλων δήμων της Ηπείρου», ανέφερε.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τον Σεπτέμβριο στην Άρτα η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8488035039452614177
Σχόλια
item