Γιάννενα: Νέα δεδομένα και οδηγίες προς το κοινό από την ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Γιάννενα: Νέα δεδομένα και οδηγίες προς το κοινό από την ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Νέα δεδομένα και οδηγίες προς το κοινό από την ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Γιάννενα: Νέα δεδομένα και οδηγίες προς το κοινό από την ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Η εκδήλωση αλληλεγγύης των πρωτοβάθμιων σωματείων του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Οι διοργανωτές διασφάλισαν την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την προφύλαξη της υγείας των συμμετεχόντων και όλου του λαού. 
Η κεντρική πλατεία ήταν χωρισμένη σε τμήματα με τραπέζια πάνω στα οποία οι διοργανωτές είχαν τοποθετήσει μπουκαλάκι αντισηπτικού. Όσοι εισέρχονταν στο χώρο είχαν την δυνατότητα να λάβουν δωρεάν μάσκα μιας χρήσης.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από την Μυλωνά Αντιγόνη εκπαιδευτικό των λαϊκών μαθημάτων. 
Στην ομιλία της ευχαρίστησε τον εργατόκοσμο, όλους τους γιαννιώτες που με την συνδρομή τους στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης των πρωτοβάθμιων σωματείων όλα αυτά τα χρόνια κατέστησαν δυνατή την λειτουργία των λαϊκών μαθημάτων για τα παιδιά όλου του λαού.
Στη συνέχεια ακολούθησε αφιέρωμα στην Ηπειρωτική παραδοσιακή μουσική με τη συμμετοχή δεκάδων μελών ηπειρωτικών μουσικών σχημάτων. 
Το αφιέρωμα που προετοίμασαν εκπαιδευτικοί των λαϊκών μαθημάτων ανέδειξε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής μουσικής των διαφόρων γεωγραφικών περιοχών της Ηπείρου.
Την κεντρική εκδήλωση ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκος Έξαρχος. Στην ομιλία του ανέδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα της αλληλεγγύης των πρωτοβάθμιων σωματείων.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Νέα δεδομένα και οδηγίες προς το κοινό από την ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6280817175435763270
Σχόλια
item