Στοίβες τα πανέρια στα πόδια της Πάολα - Συγκλονιστικό στιγμιότυπο Στοίβες τα πανέρια στα πόδια της Πάολα - Συγκλονιστικό στιγμιότυπο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στοίβες τα πανέρια στα πόδια της Πάολα - Συγκλονιστικό στιγμιότυπο


Στοίβες τα πανέρια στα πόδια της Πάολα - Συγκλονιστικό στιγμιότυπο
Η λατρεία που έχει ο κόσμος στην Πάολα είναι γνωστή και φαίνεται καθημερινά μέσα από τις εμφανίσεις που κάνει η τραγουδίστρια. 
Σε ένα βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο Instagram φαίνεται η Πάολα που έχει στοίβες από πανέρια στα πόδια της. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο.
Η γνωστή τραγουδίστρια προσπαθεί να βρίσκεται πολύ κοντά στο κοινό της αν και οι τελευταίες εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού δεν της το επιτρέπουν, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα ήθελε.
Είναι ωστόσο αλήθεια πως κάθε της εμφάνιση γίνεται ανάρπαστη και το κοινό παραληρεί όταν την ακούει να τραγουδάει.

Αυτό είναι το συγκλονιστικό στιγμιότυπο με τα πανέρια στα πόδια της Πάολα

Αυτό φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο στο οποίο η τραγουδίστρια ερμηνεύει ένα από τα κομμάτια της και σχεδόν δεν μπορεί να κουνηθεί από τα πολλά πανέρια.

Έριχναν πυροτεχνήματα για τα μάτια της Πάολα

Η Πάολα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και όχι άδικα, αφού ξέρει πώς να κάνει το πρόγραμμα διασκεδαστικό! 
Έτσι, κάθε της εμφάνιση, γίνεται απλά ανάρπαστη και μάλιστα, σε ένα live που έγινε πριν καιρό, έριχναν μέχρι και πυροτεχνήματα για τα μάτια της.
Μπορεί μέσα στην καραντίνα, η τραγουδίστρια να μην ήταν ενεργή, ωστόσο, λίγο μετά την άρση των μέτρων, επέστρεψε στα καθήκοντά της πάνω στην πίστα και προκάλεσε σωστό πανικό.
Μετά από ένα διάστημα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία η οποία έχει γίνει ανάρπαστη. 
Το κοινό τη λατρεύει και το δείχνει με κάθε τρόπο! Το βίντεο από το live της, είναι απλά εντυπωσιακό.

«Σκοτώνονται» για μία θέση στο μαγαζί της Πάολα

Η Πάολα είναι μία από τις λίγες τραγουδίστριες που επέλεξαν να επιστρέψουν στην "ενεργό δράση" μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού. 
Από τη στιγμή που ξεκίνησε ξανά τις εμφανίσεις της, οι φανς της «σκοτώνονται» προκειμένου να εξασφαλίσουν έστω και μία θέση στο μαγαζί που εμφανίζεται.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίστηκε στο μαγαζί μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Κουρκούλη και στη συνέχεια ξεκίνησε δυναμικά την καλοκαιρινή της περιοδεία.
Η Πάολα, έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει επί σκηνής και δεν είναι τυχαίο που οι εμφανίσεις της γίνονται γρήγορα... sold out. 
Επόμενη στάση της τραγουδίστριας είναι η Πάργα, όπου, όπως ανακοίνωσε, θα εμφανιστεί μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ έχει ήδη κλείσει την εμφάνισή της για τις 8 Αυγούστου.


epirusblog.gr
5 of 5
Στοίβες τα πανέρια στα πόδια της Πάολα - Συγκλονιστικό στιγμιότυπο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5362619287267880786
Σχόλια
item