Άρτα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας για τη δημιουργία Αγροδιατροφικού Πάρκου

Άρτα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας για τη δημιουργία Αγροδιατροφικού Πάρκου

Η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Άρτας έχει τοποθετηθεί και στο παρελθόν και τώρα υπέρ της δημιουργίας Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου στην Άρτα.

Η ολοκλήρωση αυτού του έργου έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή, καθώς με την λειτουργία του θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και σε συνδυασμό με την ένταξή του στην τριτοβάθμια εκπαιδευτική θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη και οργανωμένη επιστημονική δομή. 


Επίσης, θα βοηθήσει σημαντικά την αγροτική οικονομία αλλά και την αναβάθμιση των ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων καθώς και την δημιουργία νέων και καινοτόμων επιχειρήσεων στην περιοχή της Άρτας. 

Επιπλέον, η λειτουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου στην Άρτα, είναι κομβικής σημασίας. 

Έχοντας σταθερά αυτή την θέση θα έπρεπε να μας εκπλήσσει η τοποθέτηση άλλων πολιτικών δυνάμεων του Νομού μας αν αυτή δεν ήταν των ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας.

Φίλοι του Σύριζα όταν εμείς κάναμε το σωστό και δημιουργήσαμε το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ με έδρα την Άρτα, κάποιοι άλλοι πασχίζατε να κάνετε μικροπολιτική ή προπαγάνδα. Σε κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση του, βλέπατε ευκαιρία για αντιπολίτευση. 


Και μόλις αναλάβατε την εξουσία τάζοντας και εξαπατώντας τον πονεμένο λαό μας δεν κάνατε τίποτα για την Άρτα παρόλο που δίκαια καυχιόσασταν ότι από εδώ κατάγεται ο πρωθυπουργός και κορυφαία υπουργός. 

Μόλις λοιπόν αντιληφθήκατε ότι πλησιάζει το πολιτικό σας τέλος ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ "αναβαθμίσατε" το ΤΕΙ Ηπείρου με τον εξής μοναδικό τρόπο.

Το ονομάσατε Πανεπιστήμιο και μάλιστα ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Μεταφέρατε την έδρα στα Ιωάννινα.

Το αφήσατε χωρίς πρόγραμμα, χρηματοδότηση και αυτοδιοίκητη περιουσία (μεταξύ αυτών και το Αγροδιατροφικό πάρκο που η απόφαση του πλέον όπως και η διαχείρισή του ανήκει στα Ιωάννινα). Όλα αυτά για να ξεγελάσετε εμάς τους ιθαγενείς.

Σε κάθε απόφαση, ψάχνατε τον φτηνό εντυπωσιασμό. Υποτιμάτε την λογική και την μνήμη μας.

Δεν δημιουργήσατε τίποτα.

Δεν κτίσατε τίποτα.

Αλλάξατε το όνομα μία δομής που δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία και τα ιστορικά στελέχη της στο Νομό μας σε μια προσπάθεια αποκέντρωσης του υδροκέφαλου μοντέλου ανάπτυξης που θέλει τα Ιωάννινα "πρώτα σε όλα".

Η απάντησή σας; Να ονομάσετε την μόνη αποκεντρωμένη δομή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που είχε έδρα την ιστορική πρωτεύουσα της Ηπείρου την ΆΡΤΑ από Ηπείρου σε Ιωαννίνων.

Και να πάρετε και την έδρα και το αυτοδιοίκητο και δημιουργήσετε συνθήκες μαρασμού των σχολών.

Δεν είστε πολιτικοί οραματιστές. Στην καλύτερη των περιπτώσεων είστε επιγραφοποιοί.

Την προπαγάνδα σας θα εξανεμίζουν πάντα οι επιγραφές που θα αναφέρουν "Παν/μιο Ιωαννίνων" και οι αστείες ερωτήσεις των τουριστών που σταματούν και ρωτάνε αν έφτασαν στα Ιωάννινα, νομίζοντας προφανώς ότι η Άρτα είναι απλά ένα προάστιό.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα κάνατε ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Και να αγνοήσετε όλες τις φωνές μας που σας καλούσαν να κάνετε τολμηρές τομές. Ομολογουμένως και ευτυχώς υπήρξαν μετριοπαθείς φωνές μέσα στην παράταξή σας, αλλά με λύπη μας είδαμε ότι τελικά δεν επικράτησαν.


Τώρα με την πρώτη ευκαιρία δημοσιότητας στήνεται ξανά την δική σας ιστορία προπαγάνδας: «Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει την γεωπονική σχολή στην Άρτα" δεν θέλει το πάρκο κ.λ.π.

Επαναλαμβάνουμε δεν σας ακολουθούμε στις τακτικές σας. Ομολογούμε ότι δεν μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε στην πολιτική σπέκουλα (για να μιλήσουμε στην γλώσσα σας)

Οι Αρτινοί όμως έχουμε και μνήμη και κρίση.

Η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Άρτας έχει προσκαλέσει ήδη και αναμένει την απάντηση στελεχών της τοπικής μας κοινωνίας και της κυβέρνησης να συνδράμουν στην αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Άρτα και στην αποκέντρωση του συγκεντρωτικού μοντέλου της λογικής ότι Ήπειρος είναι μόνο τα Ιωάννινα.

ΕΔΩ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΡΤΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας για τη δημιουργία Αγροδιατροφικού Πάρκου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2219549925760972256
item