Το αγαλματάκι που οι απόψεις διίστανται για το τι ακριβώς απεικονίζει

Το αγαλματάκι που οι απόψεις διίστανται για το τι ακριβώς απεικονίζει
Τα τεχνουργήματα που ανακαλύφθηκαν στο Μεξικό για άλλη μια φορά πυροδότησαν θεωρίες συνωμοσίας που συνδυάζονται με αρχαίους εξωγήινους πολιτισμούς.
Αυτή τη φορά η πλειοψηφία των αποδεκτών αυτών των θεωριών φαίνεται πεπεισμένη οπότε και διαλαλεί αυτή την σιγουριά της προκειμένου να υποστηρίξει ότι τώρα έχει βρεθεί «απόδειξη» ότι υπάρχουν ξένα όντα.
Δεν μοιάζει αυτό το αγαλματίδιο με εικόνες που κυκλοφορούν για τους εξωγήινους σήμερα; Άρα, τι άλλο μπορεί να είναι; 
Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν αφότου ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube έγινε viral καθώς δείχνει φωτογραφίες από διάφορα γλυπτά που ανακαλύφθηκαν στο Μεξικό.
Όμως τα πράγματα ξεφεύγουν λίγο, καθώς υποστηρίζεται ότι το παράξενο αγαλματίδιο με την μάνα “εξωγήινη” που κρατά αγκαλιά το “εξωγήινο” μωρό της, έχει πολλά κοινά στοιχεία με απεικονίσεις της Παναγίας ως Βρεφοκρατούσα.
Αυτό, όμως, γίνεται ένα πολύ μεγάλο θέμα αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν δεκάδες προχριστιανικές απεικονίσεις Παρθένων Μητέρων με Θεία Βρέφη στην αγκαλιά τους, όπως αυτές:
Ειδικά ΑΥΤΟ το Αντικείμενο που Ανασκάφηκε στο Μεξικό έχει ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ για το τι Απεικονίζει
Βρεφοκρατούσες παρθένοι με το «θείο βρέφος» (Πηγή φωτογραφιών από το βιβλίο: «Πώς γεννιούνται, ζουν και πεθαίνουν, οι θεοί και οι θεές» του Εμμανουήλ Γιαροσλάβσκι)
Εκείνοι που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι είναι κάπου εκεί έξω έχουν να προτείνουν ότι κάποιοι από αυτούς κατασκεύασαν στο μακρινό παρελθόν όλα αυτά τα αντικείμενα, ενδεχομένως, ως αποτέλεσμα στενών επαφών με εξωγήινους – και όχι έμπνευσης.
«Πολλοί γνωρίζουν τα αντικείμενα Klaus Dona. Υπάρχουν περισσότεροι τόνοι εκεί από όπου προέρχονται. 
Όλο και περισσότεροι ντόπιοι και αγρότες παρουσιάζουν τα ιδιωτικά τους αντικείμενα», αναφέρεται στο video και υπογραμμίζεται: «Ευτυχώς δεν τα έδωσαν στο Smithsonian Institute και τα παρόμοια (ιδρύματα) για περαιτέρω ανάλυση».
Η σημείωση αυτή αμέσως σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς σύμφωνα με την newsweek.com πολλοί χρήστες κοινωνικών μέσων έσπευσαν να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητα των αντικειμένων.
«Εάν είναι σίγουροι ότι πρόκειται για [sic] λείψανα των εξωγήινων γιατί δεν τα έθεσαν υπό εξέταση στο Smithsonian», σχολίασε ένας χρήστης στο βίντεο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι θεωρητικοί έχουν προτείνει ότι εξωγήινοι κατασκεύασαν αρχαία αντικείμενα και δομές του Μεξικού. Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι έχουν επίσης δημιουργήσει την ιερή πόλη Teotihuacán της χώρας, έναν φημισμένο αρχαιολογικό χώρο, ανέφερε η National Geographic. Αλλά δεν έχουν αποδείξεις για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.
Σε ότι αφορά το γιατί αντικείμενα σαν κι αυτά δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια ανθρώπων του ινστιτούτου Smithsonian, ίσως, είναι γιατί σύμφωνα με διάφορες πηγές, έχει την τάση να «χάνει» αντικείμενα και ευρήματα που δεν ταιριάζουν στο κατεστημένο ιστορικό προφίλ περιορισμένου χρόνου και τόπου. Μάλιστα, λέγεται πως έχουν γίνει και δικαστήρια για αυτό το θέμα.
Ποια εκδοχή είναι εκείνη που μπορεί να πλησιάζει την αλήθεια;
Δείτε τα σχετικά βιντεάκια με τα μυστηριώδη αντικείμενα:
More and more Mexican Artefacts surface depicting Aliens
The caves of Mexico hide the proof of the existence of the Strangers
diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Το αγαλματάκι που οι απόψεις διίστανται για το τι ακριβώς απεικονίζει
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9093754240052152380
item