Αντίρριο: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον καπετάνιο που διέσωσε το κοριτσάκι [βίντεο] Αντίρριο: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον καπετάνιο που διέσωσε το κοριτσάκι [βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αντίρριο: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον καπετάνιο που διέσωσε το κοριτσάκι [βίντεο]

Αντίρριο: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον καπετάνιο που διέσωσε το κοριτσάκι [βίντεο]

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον καπετάνιο του φέρι μποτ «Σαλαμινομάχος» που προχώρησε στη διάσωση του κοριτσιού που παρασύρθηκε από ρεύματα με το σωσίβιό του στην παραλία του Αντιρρίου είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον ηρωικό καπετάνιο Γρηγόρη Καρνέση και τον συνεχάρη για την πράξη του, ενώ του ζήτησε να μεταφέρει και τις προσωπικές του ευχαριστίες σε όλο το πλήρωμα του ΕΓΟΓ «Σαλαμινομάχος» για τη διάσωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το παιδί ενώ βρισκόταν με τους γονείς του στην παραλία του Αντιρρίου βρέθηκε να πλέει με το σωσίβιό του στα ανοικτά καθώς παρασύρθηκε από τα ρεύματα. Η διάσωση του μικρού παιδιού καταγράφτηκε σε βίντεο μέσα από το πλοίο.

Διάσωση στο Αντίρριο: Πώς ξέφυγε το κοριτσάκι από τους γονείς του

Ωστόσο, το ερώτημα που προέκυψε μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που είδε το θέμα, ήταν πώς το μικρό κοριτσάκι ξέφυγε από την επιτήρηση των γονέων του.

Μάλιστα αρκετοί άσκησαν έντονη κριτική, κατηγορώντας τους γονείς για εγκατάλειψη. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο npress, οι γονείς σε καμία περίπτωση δεν άφησαν καθόλου από τα μάτια τους το παιδί.

Ο πατέρας έπαιζε στη θάλασσα με το παιδί στο φουσκωτό. Ο αέρας άλλαξε αμέσως και τα ρεύματα παρέσυραν το μικρό αγγελούδι, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του.Έσπευσαν αρκετοί να πιάσουν το φουσκωτό, αλλά φοβόντουσαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα.

Όλοι όσοι έκαναν μπάνιο μπήκαν στη θάλασσα και έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά κανένας δεν μπορούσε να το φτάσει. 

Το φουσκωτό έτρεχε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν, αλλά μάταια.

Αμέσως μετά οι γονείς ειδοποίησαν το Λιμενικό και πήγαν δύο φέρι μπόουτ γιατί το ένα δεν μπορούσε να προσεγγίσει καλά. Τελικά, το πορθμείο «Σαλαμινομάχος» προσέγγισε το παιδί και μέλη του πληρώματος το διέσωσαν.epirusblog.gr
5 of 5
Αντίρριο: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον καπετάνιο που διέσωσε το κοριτσάκι [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 27743149939929168
Σχόλια
item