Φωτογραφία της Φαίης Σκορδά από το σπίτι στην Χαλκιδική

Φωτογραφία της Φαίης Σκορδά από το σπίτι στην Χαλκιδική
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία μέσα από το σπίτι στο οποίο περνάει τις διακοπές της με την οικογένειά της στη Χαλκιδική και τη συνόδευσε με ένα όμορφο μήνυμα.
Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να μην αφήσει ούτε μία μέρα από το φετινό καλοκαίρι της να πάει χαμένη. Άλλωστε σε λίγο καιρό θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της εκπομπής της 

Αυτή είναι η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά από το σπίτι στην Χαλκιδική

Προς το παρόν τα τηλεοπτικά δεν την απασχολούν και γ' αυτό, η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις διακοπές της και με το παραπάνω. Χθες, ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους με την πιο υπέροχη ανάρτηση.
«Ημέρα μαζί με την οικογένεια κ τους ανθρώπους που αγαπάμε είναι ημέρα ευτυχίας! Χρόνια πολλά με υγεία κ αγάπη!!!! Να μας προσέχει όλους η Παναγία μας!!!
Από τη βροχερή Χαλκιδικη, μπροστά στα καραβάκια που φτιάχνει μόνος του ,ο θείος μου Λευτέρης», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά.

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτογραφία της Φαίης Σκορδά από το σπίτι στην Χαλκιδική
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3265282180261997551
item