Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους στη Μύκονο!

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους στη Μύκονο! | tlife.gr
Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τον ονειρικό γάμο της κόρης της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, Εριέττας Κούρκουλου με τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη στη Μύκονο. 
Το ζευγάρι ενώθηκε πριν από μια εβδομάδα με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο. 
Εξάλλου, τόσο η Εριέττα, όσο και ο επιχειρηματίας σύζυγός της ήθελαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους.
Το μυστήριο τελέστηκε την περασμένη Τρίτη στο εκκλησάκι της παραλίας του Αγραρίου ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120.
Με την νύφη να φθάνει στην εκκλησία με καΐκι, λάμποντας μέσα στο πανέμορφο νυφικό της, δημιουργία Vrettos Vrettakos και την μητέρα της να την συνοδεύει και να την  παραδίδει συγκινημένη στο γαμπρό, ο γάμος του ζευγαριού είχε πολύ ρομαντισμό και συγκίνηση! 
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.
Στις πρώτες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το μυστήριο, μπορούμε να διακρίνουμε τον αδερφό της νύφης, Φίλιππο Κούρκουλο, αλλά και τον Πάρη Κασιδόκωστα, μαζί με την σύντροφό του, Τάμτα. Ενώ, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η νύφη Εριέττα Κούρκουλου, αλλά και η πάντα κομψή μητέρα της, Μαριάννα Λάτση!
O αδελφός της Εριέττας Φίλιππος!
Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση. Εντύπωση προκάλεσαν οι ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550.
Φωτογραφίες: ndp
epirusblog.gr
5 of 5
Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους στη Μύκονο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2479146729173957038
item