Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι θα χάσω το δάχτυλο μου»!

Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι θα χάσω το δάχτυλο μου»! | tlife.gr

Ευχάριστα είναι από χθες τα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού χεριού της έκανε ένα πολύωρο χειρουργείο και τώρα πια αναρρώνει.
Μετά την επέμβαση, η μεγάλη της αγωνία ήταν για το πώς θα ανταποκριθεί ο παράμεσός και αν θα είναι τελικά λειτουργικό το δάχτυλό της, μιας και έχασε το μικρό δαχτυλάκι του χεριού της.
Τελικά, όλα πήγαν καλά και με ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως ο παράμεσος είναι λειτουργικός.

Μάλιστα, η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το συγκεκριμένο γεγονός έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στην εφημερίδα “On time” και την Σάσα Σταμάτη.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί νόμιζα ότι θα χάσω το δάχτυλο και νιώθω τόση χαρά που έμεινε ο παράμεσος. Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη, δεν έχω σταματήσει να κλαίω. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν με ξέρουν και ήρθαν και έδωσαν αίμα για να μπορώ να κάνω τις μεταγγίσεις και να ευχαριστήσω κι όλους όσους προσευχηθήκανε για να έχει καλή έκβαση όλο αυτό και σε ευχαριστώ και σένα, Σάσα μου, μέσα από την καρδιά μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.
Αυτήν  τη στιγμή η Έρρικα Πρεζεράκου παραμένει στο στο νοσοκομείο ΚΑΤ και αναρρώνει.
epirusblog.gr
5 of 5
Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι θα χάσω το δάχτυλο μου»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4566776361045373470
item