Γιάννενα: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Τετάρτης Γιάννενα: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Τετάρτης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Τετάρτης

Γιάννενα: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Τετάρτης
Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 6.00 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.
Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής» και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Σε έγγραφό του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Παπαγεωργίου αναφέρει τα εξής: «Ενόψει της παρούσας οξυμένης φάσης της επιδημιολογικής κρίσης, θεώρησα φρόνιμο να προτείνω στους Επικεφαλής των Παρατάξεων της αντιπολίτευσης να διεξαχθεί, ειδικά  η προσεχής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Αυγούστου 2020, όχι δια ζώσης αλλά δια περιφοράς προκειμένου να συμβάλλουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο στην αναχαίτιση των  κρουσμάτων  και στην  προστασία της υγείας όλων μας.
Ειδικά στην περίοδο που διανύουμε με τις επιστροφές όλων από τις θερινές διακοπές, θεώρησα ότι θα ήταν σκόπιμο να αποφεύγονται συνεδριάσεις στις οποίες δυνητικά θα μπορούσε να προκύψει πρόβλημα.
Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να συμφωνήσουμε και έτσι η συνεδρίαση θα διεξαχθεί  δια ζώσης. Από την πλευρά μου, θα φροντίσω να τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα τήρησης των υγειονομικών κανόνων και  προφύλαξης που επιβάλλονται. 
Θα παρακαλούσα όμως όλους  και κάθε ένα χωριστά, να αξιολογήσετε τις συνθήκες έτσι ώστε εάν κάποιος από τους συμβούλους, ή τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ή τους  δημοσιογράφους επιστρέφει  από επιδημιολογικά ύποπτες περιοχές ή εάν κατά την αξιολόγηση του, εκτέθηκε  με οιονδήποτε τρόπο σε κίνδυνο,  να μεριμνήσει  να υποβληθεί σε έλεγχο  και αν αυτό δεν είναι εφικτό, να μην προσέλθει στη συνεδρίαση».
Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Τετάρτης περιλαμβάνει συνολικά 28 θέματα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ο προσδιορισμός τροφείων σε νήπια και βρέφη που φιλοξενούνται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΚΠΑΠΑ, για το σχολικό έτος 2020-2021, η έγκριση οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσης έτους 2019 της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων Ιωαννίνων, η μη καταβολή αποζημίωσης από αθλητικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία λόγω μη χρήσης παραχωρούμενων χώρων σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για το διάστημα της καραντίνας.
Επίσης το Σώμα θα αποφασίσει για την έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ιωαννιτών και για την έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
Τέλος το Σώμα θα πάρει απόφαση επί αιτήματος της Οργανωτικής Επιτροπής του «Historic Rally of Greece – Pindos 2020» να τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών, το πρώτο ιστορικό ράλι κλασσικών αυτοκινήτων στην περιοχή μας.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Τετάρτης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4621739148826236571
Σχόλια
item