Γιάννενα: Μοριακό έλεγχο στους αδειούχους ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Γιάννενα: Μοριακό έλεγχο στους αδειούχους ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί στους αστυνομικούς των Ιωαννίνων η εμφάνιση τις τελευταίες ώρες κρουσμάτων σε αστυνομικούς σε όλη την χώρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ζητούν να υπάρξουν άμεσα αντανακλαστικά από πλευράς των αρμόδιων, ώστε να προληφθούν δυσάρεστες εξελίξεις. 

Σε παρέμβασή της προς τον ΕΟΔΥ, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ζητά την έκδοση εγκυκλίου αντίστοιχης με αυτή του υπουργού Υγείας για τους υγειονομικούς υπαλλήλους, προκειμένου και το αστυνομικό προσωπικό που επιστρέφει από άδεια ή από αποσπάσεις από άλλα σημεία της χώρας, να υποβάλλεται σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊο.

«Αν υπάρξουν κρούσματα και σε εμάς, που καθημερινά καλούμαστε να είμαστε στον δρόμο για να ελέγχουμε την τήρηση των μέτρων, αντιλαμβάνεστε τι θα συμβεί», σχολίασε ο Α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων Αλέξανδρος Βαγγελής.


Με την ευκαιρία, ο κ. Βαγγελής ζήτησε να υπάρξει από τώρα μέριμνα και για μέσα ατομικής προστασίας των αστυνομικών, αν και στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν ζητήματα με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, όπως συνέβη στην αρχή της πανδημίας, με την ΕΑΥΙ να προχωρά με δική της πρωτοβουλία σε προμήθειες για να καλύψει τις ανάγκες. 


«Επειδή φαίνεται ότι θα έχουμε έναν μαραθώνιο, κάνουμε έκκληση να γίνουν από τώρα οι απαραίτητες προμήθειες και να μην υπάρξει το οποιοδήποτε ζήτημα», ανέφερε.

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μοριακό έλεγχο στους αδειούχους ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6179026733615534084
item