Γιάννης Πουλόπουλος: Την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του

 Γιάννης Πουλόπουλος: Την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του
Στα 79 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Πουλόπουλος, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Πλήθος καλλιτεχνών αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τραγουδιστή στα social media, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του. 
Ανάμεσά τους και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία είχε γνωρίσει τόσο τον Γιάννη Πουλόπουλο όσο και την οικογένειά του.
Στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα πως η κηδεία του αξέχαστου καλλιτέχνη θα τελεστεί την Τετάρτη.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου:
«Καλό ταξίδι .....Γιάννης Πουλόπουλος ...#Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί ,αγάπησα βαθειά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη .... πρόλαβα ... γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά ... κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφρασω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ώρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα ... οι καλλιτέχνες που έβλεπα μικρή στις ταινιες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια .....Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα ... καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλε ... δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι ...θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες .... Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής ... και μας έδειξες έναν δρόμο .... τον δικό σου το δρόμο στην μουσική .... Ευχαριστούμε .... Αντίο ..» 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Πουλόπουλος: Την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3091186379130134117
item