Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν τον έρωτά τους στους Παξούς!

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν τον έρωτά τους στους Παξούς!
Το πανέμορφο Ιόνιο απόλαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, μαζί με την παρέα τους.
Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει ένα μαγικό καλοκαίρι μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας, εξερευνώντας κρυφές γωνιές στα Επτάνησα. 
Αφού πέρασαν μερικές ημέρες στην Κεφαλλονιά, η γοητευτική ηθοποιός (η οποία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχει σε σειρά της ΕΡΤ) και ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκαναν ένα tour με σκάφος στα νησιά του Ιονίου Πελάγους μαζί με τους φίλους τους.
Η παρέα έχει ήδη επισκεφτεί την Ιθάκη αλλά και τους Παξούς και όλοι μαγεύτηκαν από την ξεχωριστή ομορφιά τους! 
Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν βγάζει στιγμή το μαγιό της και απολαμβάνει δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, με τον Κωστή Μαραβέγια να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της!
Το ζευγάρι και η παρέα του έχουν πραγματικά λατρέψει τους Παξούς και περνούν υπέροχα, ζώντας ξέγνοιαστες στιγμές και απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα από τα πιο μαγικά μέρη της χώρας μας.
Η Τόνια Σωτηροπούλου με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε μια γεύση από την εκδρομή τους.

    epirusblog.gr
    5 of 5
    Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ζουν τον έρωτά τους στους Παξούς!
    epirusblog.gr
    5 of 5
    show biz 1500861804544523899
    item