Μαρία Ολυμπία: Κούκλος και εκατομμυριούχος ο αγαπημένος της! Μαρία Ολυμπία: Κούκλος και εκατομμυριούχος ο αγαπημένος της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Ολυμπία: Κούκλος και εκατομμυριούχος ο αγαπημένος της!

Μαρία Ολυμπία: Κούκλος και εκατομμυριούχος ο αγαπημένος της!
Η μεγάλη κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες έδειξε τον αγαπημένο της, ο οποίος σίγουρα δεν είναι τυχαίος. 
Έκαναν μαζί διακοπές στην Ελλάδα και ανέβασαν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους.
Τα βρετανικά ΜΜΕ δεν άργησαν να ανακαλύψουν την ταυτότητά του και τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Όπως προκύπτει, ο νεαρός ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες και πιο αριστοκρατικές οικογένειες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο λόγος για τον 25χρονο Πέρεγκριν Πίρσον, γιος του Μάικλ Πίρσον ο οποίος έχει αριστοκρατικό τίτλο, τέταρτος Viscount Cowdray, και της Μαρίνα Ρόουζ Κορντλ.
Ο Πέρεγκριν θα γίνει μια μέρα ο πέμπτος Viscount Cowdray και θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία των Pearson. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές και εκδοτικές εταιρείες στον κόσμο. Ο 25χρονος επί του παρόντος εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο.
Ο πατέρας του Μάικλ ανέλαβε τη διοίκηση του κτήματος Cowdray Park, στο Δυτικό Σάσεξ, το 1995. Η γη περιλαμβάνει το πρώην σπίτι της οικογένειας, το Cowdray House. Αποτελείται από 22 πολυτελή υπνοδωμάτια και μπορεί επίσης να ενοικιαστεί ως χώρος.
Το κτήμα φιλοξενεί επίσης αθλητικές εκδηλώσεις όπως γκολφ, σκοποβολή και αγώνες πόλο, στις οποίες έχουν αγωνιστεί οι Βρετανοί βασιλείς.
 Το 2016 είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Μαρία-Ολυμπία έβγαινε με τον Πρίγκιπα Harry, ωστόσο οι βασιλικές πηγές τις διέψευσαν.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ολυμπία: Κούκλος και εκατομμυριούχος ο αγαπημένος της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 294355493377273161
Σχόλια
item