Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν την δεύτερη επέτειο τους Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν την δεύτερη επέτειο τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν την δεύτερη επέτειο τους

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν την δεύτερη επέτειο τους
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο πριν γιορτάζουν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. 
Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν έχουν τέλος, ενώ οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι.
Έχουν γυρίσει τον κόσμο, αλλά τα καλοκαίρια τους ανήκουν στην Ελλάδα... Αυτές τις μέρες ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα γεμίζουν τις αποσκευές τους με ευχάριστες αναμνήσεις, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα που είχαν να δουν καιρό και κυρίως με τους γονείς του παρουσιαστή, οι οποίοι μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.
Δεν είναι τυχαίο πως πέρασαν ένα μεγάλο μέρος των διακοπών τους στο πατρικό του, φροντίζοντας μαζί το μποστάνι που διατηρεί ο πατέρας του, Στέφανος Τανιμανίδης, και απολαμβάνοντας τους «καρπούς» των κόπων τους τρώγοντας φρέσκα λαχανικά (ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες, μεταξύ άλλων) επί καθημερινής βάσεως -fan της υγιεινής διατροφής καθώς είναι.
Ο Σάκης δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στην οικογένειά του και ειδικά αυτές τις μέρες θέλει να βρίσκεται κοντά τους. 
Παράλληλα όμως απολαμβάνει τη συντροφιά της γυναίκας του δείχνοντάς της πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, κάνοντας εξορμήσεις στην παραλία λίγες μέρες πριν κλείσουν δύο χρόνια γάμου - παντρεύτηκαν στη Σίφνο την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Στιγμές ευτυχίας για Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη στην παραλία λίγο πριν την επέτειο τους

Για του λόγου το αληθές, πρόσφατα το ζευγάρι επισκέφτηκε τη Σάνη, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον πατέρα του βρισκόταν και η μητέρα του Σάκη, Ματούλα Τανιμανίδου.
Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης
Σάκης Τανιμανίδης σώμα
Χριστίνα Μπόμπα σώμα με μαγιό
Οι κάμερες έπιασαν πριν από λίγες ημέρες, την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο και τα παιχνίδια στην παραλία δεν είχαν τέλος. Δείτε φωτογραφίες.

Η βαθιά πίστη του Σάκη Τανιμανίδη

Με αφετηρία το πατρικό του στη Θεσσαλονίκη έχουν γυρίσει τα ελληνικά νησιά, το περασμένο Σαββατοκύριακο ωστόσο ήταν διαφορετικό. Περήφανος για την καταγωγή του, ο Σάκης Τανιμανίδης προσκύνησε την Παναγία Σουμελά -την επονομαζόμενη και ως Παναγία των Ποντίων- ανεβάζοντας συγκινημένος και ένα στιγμιότυπο παρέα με τον θείο του, πρόεδρο του Ιδρύματος Παναγίας Σουμελά, Γιώργο Τανιμανίδη.
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν την δεύτερη επέτειο τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2435460755985467673
Σχόλια
item