Νέα μέτρα και στην Ιταλία: Κλείνουν επιχειρήσεις και κλαμπ Νέα μέτρα και στην Ιταλία: Κλείνουν επιχειρήσεις και κλαμπ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέα μέτρα και στην Ιταλία: Κλείνουν επιχειρήσεις και κλαμπ

Νέα μέτρα και στην Ιταλία: Κλείνουν επιχειρήσεις και κλαμπ
Οι ιταλικές αρχές ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας κατά της εξάπλωσης της COVID-19.

Χθες μετά από σειρά ελέγχων διατάχθηκε το κλείσιμο 100 εμπορικών επιχειρήσεων στο εσωτερικό των οποίων δεν εφαρμόζονταν οι κανόνες για χρήση μάσκας και τήρηση της ελάχιστης απόστασης του ενός μέτρου μεταξύ των ανθρώπων.

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία φέτος δεν πρόκειται να επιτραπούν οι βραδινές έξοδοι στις παραλίες, στις παρέες οι οποίες συνήθιζαν να πίνουν και να συζητάνε σχεδόν μέχρι τα χαράματα.

Ειδικές αποφάσεις με τις οποίες απαγορεύεται η χρήση των ελεύθερων πλαζ κατά τις νυχτερινές ώρες, ελήφθησαν από την Σικελία, μέχρι την κεντρική περιφέρεια Μάρκε και την Απουλία, με πρωτεύουσα το Μπάρι μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Στο θέρετρο της Τσέρβια, στην Αδριατική θάλασσα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικά το καθιερωμένο «θέαμα πυροτεχνημάτων», αλλά με αυστηρά περιορισμένη συμμετοχή τουριστών, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Στην Σικελία, παράλληλα, απαγορεύθηκε η λειτουργία των κλειστών κλαμπ και ντίσκο και πρόκειται να αυξηθούν οι έλεγχοι για την αποφυγή συνωστισμών.

Στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, ο κυβερνήτης Νικόλα Τζινγκαρέτι ανακοίνωσε ότι τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, στο εξής θα πραγματοποιούνται σε όλους τους πολίτες που φθάνουν από χώρες «υψηλού κινδύνου».

Στην Καμπανία, τέλος, με πρωτεύουσα την Νάπολη, ο περιφερειάρχης Βιντσέντσο Ντε Λούκα έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει την βοήθεια της αστυνομίας και των καραμπινιέρων για να μπορέσει να διαπιστωθεί κατά πόσον οι επιβάτες μικρών και μεγάλων σκαφών φορούν προστατευτική μάσκα.

Οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ιταλία είναι 35.205.
epirusblog.gr
5 of 5
Νέα μέτρα και στην Ιταλία: Κλείνουν επιχειρήσεις και κλαμπ
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 8050817990457983584
Σχόλια
item