Γιάννενα: Κάθε φέτος και χειρότερα λένε για το νερό στην ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Γιάννενα: Κάθε φέτος και χειρότερα λένε για το νερό στην ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Το νερό… νεράκι λένε για ένα ακόμη καλοκαίρι στην Αγία Μαρίνα της ΔΕ Περάματος του δήμου Ιωαννιτών, με τους κατοίκους να έχουν απλώς κουραστεί να ακούν από κάθε δημοτική αρχή και κάθε διοίκηση της ΔΕΥΑΙ τις ίδιες υποσχέσεις αλλά αυτές ποτέ να μην τηρούνται.
Το αποτέλεσμα είναι γνωστό και καθημερινά οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας ενός χωριού που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις πηγές Κρύας από τις οποίες υδρεύεται όλος ο δήμος Ιωαννιτών και το μεγαλύτερο τμήμα του λεκανοπεδίου, να μένουν χωρίς νερό από το πρωί και να περιμένουν τις μεταμεσονύχτιες ώρες για να δουν το νερό να τρέχει από τις βρύσες τους.
Η φετινή κατάσταση όμως, όπως ανέφεραν κάτοικοι του χωριού που μίλησαν το πρωί της Πέμπτης στην κάμερα του ITV, είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών, αφού το νερό φτάνει στα περισσότερα σπίτια του χωριού στη μία τα μεσάνυχτα και αρχίζει και πάλι να λιγοστεύει, πριν χαράξει.

«Περιμένουμε να πλυθούμε και να καλύψουμε τις οικιακές ανάγκες στη μία τα μεσάνυχτα, μαζεύοντας και νερό για την επόμενη μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημ. Τσιγάρας που έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος Περάματος στην εποχή των Καποδιστριακών και μετέπειτα των Καλλικρατικών δήμων.

Αντίστοιχα και άλλοι κάτοικοι επέρριψαν την κύρια ευθύνη στη δημοτική αρχή, όχι μόνο τη σημερινή αλλά και τις προηγούμενες που ενδιαφέρθηκαν, όπως είπαν μόνο την προεκλογική περίοδο, ξεχνώντας όμως τους κατοίκους και τα προβλήματά τους, την επομένη των εκλογών, όπως όμως και στις διοικήσεις της ΔΕΥΑΙ, ζητώντας από την παρούσα διοίκηση και προσωπικά από τον πρόεδρο κ. Μπαρτζώκα να ασχοληθεί με το ζήτημα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Κάθε φέτος και χειρότερα λένε για το νερό στην ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1756803975389131406
item