Άρτα: "Εύχομαι να κάνετε επιτέλους, αυτό που αξίζει για την πόλη της Άρτας στο θέμα του στρατοπέδου"



Άρτα: "Εύχομαι να κάνετε επιτέλους, αυτό που αξίζει  για την πόλη της Άρτας στο θέμα του στρατοπέδου"Διαβάστε την επιστολή του Προέδρου του ΠΑΣΥΣΕΚ προς τον Βουλευτή Άρτας ΝΔ κ. Γεώργιο Στύλιο, τον Βουλευτή Άρτας ΣΥΡΙΖΑ κα Όλγα Γεροβασίλη, τον Βουλευτή Άρτας ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Χρήστο Γκόκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθά και τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη...
"Αξιότιμη κυρία, αξιότιμοι κύριοι.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε όλοι μάρτυρες μετακίνησης του Στρατοπέδου ¨Βερσή¨ της πόλης της Άρτας, ακόμη και το ενδεχόμενο κλεισίματός του.

Άξιοι οι φορείς οι οποίοι και έκαναν το αδύνατο δυνατό όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου το Στρατόπεδο να παραμείνει στη θέση όπου και βρίσκεται σήμερα. Στο λόφο Περάνθης.

Οι ονομασίες εναλλαγής του πολλές. Όπως ανέφερα και προηγουμένως, οι μάχες όπου και δόθηκαν ώστε να παραμείνει το Στρατόπεδο εξίσου πολλές. Ερχόμαστε στο σήμερα όπου και το Στρατόπεδο Βερσή έχει μετονομαστεί σε 584 ΜΠ ΤΠ. 
Και αναφέρομαι στους φορείς της πόλης, όπου κάποιοι από αυτούς προεκλογικά έταζαν απίστευτα πράγματα και μετεκλογικά βγήκαν μπροστά και ανέφεραν ότι έβαλαν το ¨κορμί¨ τους μπροστά προκειμένου να πάρουν όλη τη δόξα πάνω τους για την ¨αναβάθμιση¨ του Στρατοπέδου.

Και έρχομαι και σας ρωτάω κυρία και κύριοι. Τον Αρτινό λαό σήμερα όπου τα μισά Στελέχη του Στρατοπέδου μετακινούνται χωρίς τη θέλησή τους ποιος θα τους ενημερώσει; Ποιος θα τους μιλήσει για την υποτιθέμενη αναβάθμιση όπου και διαλαλούσαν κάποιοι;

Δεν ζητούμε να δοθούν απαντήσεις στα Στελέχη όπου μετακινούνται και στις οικογένειές τους, γιατί τις απαντήσεις αυτές θα τις δώσει υπηρεσιακά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως και έχει κάνει ήδη. Είστε υποχρεωμένοι όμως να δώσετε απαντήσεις ως προς τον Αρτινό λαό όπου και του αναφέρατε ότι εμείς το κρατήσαμε και το αναβαθμίσαμε. 
Ενημερώστε τους ότι κάποιοι από εσάς κρατήσατε το Στρατόπεδο και δώσατε την αίγλη όπου και του αρμόζει. Μιλάω για αίγλη και να σας αναφέρω την ιστορία ως 3/40 Σύνταγμα Ευζώνων στο Στρατόπεδο της Άρτας. Αν δεν γνωρίζετε την ιστορία είμαι στην διάθεση σας να σας την αναφέρω.

Εύχομαι να κάνετε επιτέλους αυτό που αξίζει για την πόλη της Άρτας στο θέμα του Στρατοπέδου για τον Αρτινό λαό. Μην λησμονείτε, είστε εκλεγμένοι από αυτούς τους ίδιους πολίτες, όπου και έχετε την υποχρέωση να τους ενημερώσετε".

Δημήτριος Λ. Χαλάστρας
Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)
Email: dhalastras@gmail.com
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: "Εύχομαι να κάνετε επιτέλους, αυτό που αξίζει για την πόλη της Άρτας στο θέμα του στρατοπέδου"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 625999311866431339
item