Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη ιχνηλάτηση και δειγματοληψίες- Τι αναφέρει η επιχείρηση Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη ιχνηλάτηση και δειγματοληψίες- Τι αναφέρει η επιχείρηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη ιχνηλάτηση και δειγματοληψίες- Τι αναφέρει η επιχείρηση

Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη ιχνηλάτηση και δειγματοληψίες- Τι αναφέρει η επιχείρηση
Σήμερα το απόγευμα αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγμάτων των εργαζομένων της παραλιακής επιχείρησης στη Θεσπρωτία, όπου νεαρός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις αναλύσεις των δειγμάτων 31 εργαζομένων του παραλιακού μπαρ «Μικρή Άμμος», η οποία προχώρησε σε δημόσια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρει πως το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των εργαζομένων και να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η εντατική απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος.

Η ανακοίνωση

«Λόγω απολύμανσης όλων των χώρων της Μικρής Άμμου όλες οι παροχές της επιχείρησης θα παραμείνουν κλειστές για δύο συνεχόμενες μέρες, την Τετάρτη και την Πέμπτη 19 και 30 Αυγούστου αντίστοιχα. Όλο το προσωπικό θα διεξάγει το τεστ ώστε να επιστρέψουμε ταχύτατα κοντά στους πελάτες μας. 
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου και τους αρμόδιους φορείς για την άμεση αντίδραση και την βοήθεια που παρέχουν για να μπορέσουμε να είμαστε το συντομότερο ανοιχτοί για τους πελάτες μας. 
Για ακόμα μία φορά η Μικρή Άμμος δείχνει έμπρακτα ότι πάνω από όλα είναι η φροντίδα και η προστασία του πελάτη της ανταποδίδοντας την εκτίμηση των πελατών της από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο σχεδόν μια δεκαετία».

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη ιχνηλάτηση και δειγματοληψίες- Τι αναφέρει η επιχείρηση
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1795802477930314569
Σχόλια
item