Γιάννενα: Συνάντηση με τον Μ. Βορίδη είχε ο περιφερειάρχης Γιάννενα: Συνάντηση με τον Μ. Βορίδη είχε ο περιφερειάρχης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συνάντηση με τον Μ. Βορίδη είχε ο περιφερειάρχης

Γιάννενα: Συνάντηση με τον Μ. Βορίδη είχε ο περιφερειάρχης

Στην προστασία των τοπικών προϊόντων από παράνομες εμπορικές τακτικές, όσο και στις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου επικεντρώθηκε η συζήτηση μεταξύ του περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, ο οποίος ήταν διερχόμενος από την πόλη των Ιωαννίνων.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί σχεδόν του συνόλου των θεμάτων που απασχολούν τον αγροτικό τομέα, με τον περιφερειάρχη να παραθέτει και να αναλύει τις προτάσεις που κατά καιρούς έχει υποβάλλει στο υπουργείο για την κτηνοτροφία, τη φυτική παραγωγή, την αλιεία, μελισσοκομία, την εκπόνηση των διαχειριστικών χαρτών, την αναδιάταξη των υπηρεσιών αγροτικής ανάπτυξης κ.α.
Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον υπουργό για την μέχρι σήμερα αποδοτική συνεργασία που έχουν, τονίζοντας ιδιαίτερα την  αποφασιστικότητα που επέδειξε για την αντιμετώπιση χρονιζόντων ζητημάτων σε διάφορα ζητήματα που αποτελούσαν «τροχοπέδη» για την αγροτική παραγωγή, όπως η προστασία των προϊόντων ΠΟΠ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η παρουσία του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, θα συνοδευτεί και από νέες θετικές πρωτοβουλίες για τον αγροτικό κόσμο.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τονίζοντας ότι έγινε μια χρήσιμη συζήτηση και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο κ. Βορίδης ήταν άριστα ενημερωμένος για όλο το φάσμα των θεμάτων και των ερωτημάτων που του τέθηκαν.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνάντηση με τον Μ. Βορίδη είχε ο περιφερειάρχης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7093303328691564910
Σχόλια
item